Fie vara sau iarna, se intampla ca masina sa ti se strice in cele mai nepotrivite momente. Daca nu esti mecanic de meserie stii prea bine cat de greu este sa dai peste unul de-a dreptul bun. Multi par ceea ce nu sunt, iar din aceasta cauza, nu doar masina ta are de suferit, ci si bugetul tau.

Astazi vreau sa iti vorbesc despre Wolcar – firma de dezmembrari auto din Craiova de la care poti achizitiona piese auto inalt calitative. Nu te ingrijora de faptul ca sunt la mana a doua – vei intelege in randurile ce urmeaza ca sunt mai mult decat de calitate. Revenind, Wolcar este ajutorul tau de nadejde la capitolul achizitii de piese auto. Ei te pot ajuta si cu manopera daca esti din Malu Mare, Craiova. Mai multe detalii in acest sens direct in cadrul site-ului lor oficial.

Verifica stocul de piese auto in timp real!

Dupa cum iti spuneam si mai sus, cei de la Wolcar se ocupa inainte de toate de dezmembrari auto. Piesele pe care le obtin de pe urma dezmembrarilor le comercializeaza in cadrul site-ului oficial vw-dezmembrari.ro. Daca il accesezi vei intra in contact cu un filtru de cautare. Folosindu-l intri mai departe in contact cu stocul de piese auto la mana a doua disponibil in timp real.

Wolcar nu se rezuma la piese auto doar pentru cateva tipuri de autoturisme. Daca folosesti sintagma piese auto masini second hand Craiova pentru a cauta pe Google piese auto de interes pentru tine, vei da peste stocul de la Wolcar care cuprinde modele de VW, Audi, Skoda, Seat, Porsche, Mini, Mercedes si chiar Ford.

Eu iti recomand sa verifici zilnic stocul de la Wolcar caci personalul il actualizeaza constant, dupa fiecare dezmembrare as putea spune.

Cum stii ca piesele de la Wolcar sunt de calitate?

Poate ca nu ai incredere in vorbele mele cum ca piesele de la Wolcar sunt inalt calitative. Totusi, vreau sa iti mai spun ca acestea sunt atent testate pe bancul de lucru inainte de a fi expediate catre tine. Mai mult decat atat, pentru fiecare piesa achizitionata de la Wolcar primesti si garantie de 3 luni + posibilitatea de a o returna daca nu e cea compatibila cu modelul tau de autoturism. Te-am convins?

Acceseaza vw-dezmembrari.ro pentru a intra in contact cu ofertele de la Wolcar. Iti las aici datele de contact ale expertilor, in cazul in care ai nevoie de si mai multe detalii: Strada Bechetului, Nr. 5, Malu Mare, Craiova.

0768 912 489

wolcar@yahoo.ro