Cand durerile de spate au debut in viata ta, incepi sa traiesti cu obisnuita faptului ca aceasta este noua ta realitate. Chiar si cand nu este o afectiune grava, in fond durerea de spate este una din cele mai frecvente tipuri de dureri, devine o parte importanta din viata ta.

Pentru ca nu mai poti sa tii pe cei mici in brate, nu-ti mai poti ridica cumparaturile, nu te mai misti in voie, nu mai ai libertatea de a face ce si cum doresti. E greu sa fii tinut in lanturi de astfel de situatii. Pana cand iti gasesti alinarea si confortul intr-un fotoliu de masaj de la Masatto.

Testeaza si bucura-te din nou de versiunea ta mai buna

Uneori nu iti mai doresti altceva, ceva mai mult si cel putin sa ramai cu ce ai sau sa ai ce ai avut si pana la un anumit moment. Asa este si cu durerile de spate. Vei dori sa poti sa iti traiesti viata mai relaxat, ca inainte. Nu poti da timpul inapoi, insa in mod cert poti incerci terapia masajelor asa cum numai Masatto stie sa iti ofere, prin functiile complexe la fotolii cu masaj la fel de complexe.

Divina spre exemplu este model star in colectia Masatto. In special pentru spate mecanismul sau de masaj 4D vine cu miscari ferme, cu incalzire si dispune de doua astfel de mecanisme integrate. Inclina corpul cu precizie in unghi perfect pentru a-l detensiona si a-l pregatil sa fie masat, iar efectele acestei terapii sa fie resimtite pe deplin. Este celebra functie Zero Gravity cu care mai toate fotoliile de masaj de la Masatto sunt dotate.

12 programe automate, 9 functii rapide

Divina te va astepta acasa si va fi disponibil zi de zi in orice moment sa inceapa neobosit sa functioneze. 12 programe automate pot reda imediat un masaj complex, full body sau specific doar pentru zona de spate. Daca esti pe repede inainte, ai 9 functii ce pot fi activate imediat, la o simpla apasare de buton.

Divina este o experienta a luxului deopotriva. A fost creat sa duca la un alt nivel arta si terapia masajului. Vei descoperi eleganta unor detalii si linii fine, un concept aparte. Divina va fi experienta divina pentru a tine in frau durerile de spate si nu numai. Actioneaza complex cu role, cu incalzire, cu o postura a corpului in unghiul care trebuie, cu stretching thailandez si reflexoterapia centrilor nervosi.

Tot de la Masatto nume mari din lumea showbiz-ului au incercat fotoliile de masaj. Afla mai multe despre acestea din pagina oficiala.

Contact:

contact@masatto.ro

+40 735 518 967