Atunci cand stai la casa probabil te gandesti ca vei avea nevoie doar sa strangi cateva suruburi, sa reglezi balamalele sau sa montezi mobile in locuinta. In realitate, in orice moment se ivesc situatii care necesita utilizarea unor scule si unelte speciale.

Daca te intrebi ce unelte ar trebui sa ai in casa pentru a trece in categoria gospodarilor adevarati, atunci un set de surubelnite, de chei, un ciocan, dalti si diferite fierastraie sunt absolut necesare. Este indicat sa iti faci un set de unelte, deoarece activitatile diferite impun anumite dimensiuni ale sculelor si uneltelor.

Un punct de reper este TopStrong – magazin specializat pe nisa produselor pentru casa si gradina. In catalogul e-shop-ului gasesti o gama variata de produse de la scule si unelte, unelte electrice, utilaje pentru gradinarit si pana la hidrofoare, pompe si accesorii ale acestora.

Este demn de mentionat ca in materie de hidrofoare, cei de la TopStrong se bucura de un stoc de peste 400 de modele. Dar pentru diverse reparatii ai in primul rand nevoie de cateva unelte care nu ar trebui sa lipseasca din nicio gospodarie.

Care sunt uneltele de baza ale fiecarui gospodar?

*Set de surubelnite

Surubelnitele isi gasesc utilitatea in diverse activitati. Astfel, acestea sunt frecvent folosite atat la montarea mobilierului, cat si la demontarea diverselor carcase cum ar a centralei sau a altor dispozitive ce necesita verificare. Seturile sunt impartite pentru diverse tipuri de utilizari. Gasesti o gama vasta de seturi de surubelnite pe TopStrong.ro.

*O cheie reglabila

Mai este denumita si cheie franceza si este deosebit de utila. Aceasta unealta o poti folosi pentru a regla suruburile de la masina, bicicleta, ajustarea si montarea instalatiilor sanitare. Este usor de folosit si nu trebuie sa te gandesti la dimensiune.

*Ciocanul

Este o unealta clasica de care cu siguranta ai nevoie frecvent. Trebuie sa stii ca sunt mai multe tipuri de ciocane. Spre exemplu, un ciocan cauciucat este ideal pentru tabla, iar cel din fier pentru alte tipuri de materiale.

*Setul de clesti

Un set de clesti este necesar in orice locuinta. Acestia ii poti folosi in majoritatea activitatilor ce implica munca de detaliu. Spre exemplu, clestii sunt utilizati frecvent  pentru prinderea sau rasucirea firelor si pentru lucrari de slefuire si prindere fixa.

Echipa magazinului mentionat recomanda tuturor gospodarilor sa isi alcatuiasca un arsenal de scule si unelte atat pentru reparatii mici, cat si pentru lucrari complexe. Catalogul de produse este prezentat pe pagina oficiala a magazinului, pe TopStrong.ro.