Detaliile sunt foarte importante atunci cand creati un eveniment mare, cum ar fi o nunta. Stilul, tema si tonul nuntii trebuie reflectate in aproape toate elementele asociate nuntii.

Trebuie sa va asigurati ca alegeti rochia de mireasa perfecta, rochiile pentru domnisoarele de onoare si costumul mirelui. Cu toate acestea, accesoriile sunt adesea unul dintre cele mai trecute cu vederea elemente ale unei nunti.

Accesoriile de nunta sunt destul de variate si cu privire la acest aspect nu lipseste doar un detaliu, ci multe. Trebuie sa alegeti voalul perfect pentru mireasa, bijuteriile de nunta, pantofii, gentile, batistele si toate acestea sunt doar pentru mireasa.

In afara de aceasta, trebuie sa asortezi accesorii pentru toate personajele principale implicate in nunta care includ domnisoarele de onoare, mama miresei, fetele care tin oglinda, mirele si cel care aduce inelele.

Dupa cum am mentionat mai sus, detaliile din acest element sunt prea multe si importante incat nu dorim sa uitam de vreunul. Iata cateva sfaturi majore cu privire la ultimele tendinte de accesorii pentru nunta din acest an si sfaturi pentru a face alegerea perfecta pentru fiecare categorie.

Boho Chic

Multe mirese apeleaza la acest format de stil pentru nuntile lor. Inutil sa spun, accesoriile de nunta si stilurile vestimentare trebuie sa se potriveasca perfect cu tema. Florile sunt cel mai bun mod de a accentua acest stil. Rochiile florale cu coroane fac o declaratie perfecta a culturii boemice.

S-ar putea sa doriti sa purtati parul in jos pentru o coafura perfecta sau impletitura in margele simple in par pentru a-i oferi un aspect elegant.

Modern si elegant

Mireasa moderna poate purta cele mai frumoase rochii disponibile de la branduri de design de top. Cu toate acestea, accesoriile trebuie sa fie in conformitate cu stilul.

Perlele simple sau diamantele sunt cea mai buna varianta pentru bijuterii. De asemenea, puteti incerca aurul alb ca optiune. Adaugati o jacheta din satin cu maneci lungi in ansamblu pentru a crea acel efect elegant fantezist.

Invitatii de nunta

O invitatie de nunta da prima impresie despre tonul sau tema nuntii si va fi, de asemenea, principala modalitate pe care o aveti pentru a-i lasa pe invitati sa cunoasca toate detaliile despre ce se intampla si cand, de aceea este important sa va ganditi cu atentie la ce tip de invitatie ar fi cel mai potrivit pentru acea zi speciala.

Pe langa invitatii trebuie sa fiti atenti la marturiile de nunta ce vor fi in fata fiecarui invitat la masa. Modele noi de marturii evenimente se pot gasi online la preturi accesibile.

Invitatiile si marturiile ar trebui sa ajunga la un echilibru bun intre a fi atractive si informative si vin intr-o gama larga de stiluri, de la cele mai traditionale, cu margini aurite, pana la unele modele ultra moderne si creative.