Pe 20 mai , dupa simulationu la mate ne-am deplasat cururile spre Terasa Bravo sa bem si noi o bere in cinstea unor sarbatoriti. Mergem sus , primim meniu .. toate bune si frumoase. Intre timp , niste colegi de la alta clasa se aseaza in partea de jos a localului.. la terasa de jos . Unul dintre cei cu care eram il saluta pe un tip de jos .. si se intreaba ceva scurt. Dobitocul de patron se simte din oficiu si le cere sa nu mai vorbeasca atat de tare pentru ca deranjeaza clientii . Cei de jos decid sa-si ia paharele si sa se mute sus , alaturi de noi , ca sa nu mai fie probleme.

Dobitocul de patron se enerveaza si-ncepe sa urle : “m-am saturat de d-astia ca voi , care stiti numa sa luati la misto si sa faceti panarama ” si tot asa. Scandal . Noi am ramas interzisi. Si-au cerut baietii scuze ca au deranjat.. na.. bun simt . Ce sa faci mai mult de atat ? Patronul – scandal in continuare. ii zice chelnerului sa le ia banii si sa-i dea afara. Si tot asa. am rezolvat pana la urma cu patronul , am vorbit cu el , i-am explicat ca nu suntem asa cum crede el .. na .. sa potolesti nebunu. isi cere scuze pt reactie , zice la multi ani sarbatoritilor si pleaca. Plecam si noi dupa ceva vreme .

Am zis ca a avut omu o zi mai proasta.. nu era cazu sa iau prea in serios incidentu

Ieri am fost cu cativa amici in oras sa sarbatorim scoaterea morcovului pe care scria bac din posterioare.
Ne hotaram sa mergem la terasa Bravo (in spate la CEC , pe langa Lexis). Cine a trecut p-acolo stie bine conditiile (care nu sunt extraordinare). In schimb bautura e relativ ieftina.

Ajungem noi acolo , in formula de 7 insi , urmand ca in scurt timp sa ni se alature inca vreo 4 . Intrebam respectuos daca sus este liber si primim raspuns afirmativ. ne ducem sus . 4 mese. Trebuia sa unim cel putin doua mese ca sa incapem toti la un loc . Plus ca , repet , mai trebuiau sa vina. Cerem voie sa unim mesele. Ni se spune ca e super ok . Ne asezam , primim meniuri . Toate bune si frumoase.

Pana cand ..

Apare acest moby dick cu aere de superioritate imbracata in chelnerita plescaind guma intr-o maniera plictisita. Si ne intreaba ce-am facut acolo. De ce n-am unit nujce mese .. ca bla bla. Intre timp mai vine o prietena . In spatele ei vine si Dobitocu Dobitocilor , patronul localului , care ne intreaba daca avem rezervare. Spunem ca n-avem dar ca am intrebat daca sus este liber si am cerut voie sa unim si mesele. iarasi ca de ce am unit nujce mese. ca cine mai sta langa noi . ca daca noi am ocupat cine mai vine. ca pierde clienti . ca s-a saturat de d-astia care vin 15 si isi ia unu o apa plata si celalalt un cocktail si aia e . ca daca facem consumatie de doua milioane putem sa stam linistiti pana diseara .. dar daca nu sa ne gasim in alta parte.

Tot discursu asta .. cand noi abia comandasem . Ii spun ca nici macar bere la metru (CARE ERA IN MENIU) nu mai au , pentru ca asa ne spusese prima chelnerita. Dobitocu’ ne spune ca au bere la metru da’ ca e 300 de mii .. si ca de 300 de mii bea el whisky jos .

In final ne-am bagat pula-n localu’ lui si-am plecat.

Morala : Daca vreti sa simtiti senzatii unice duceti-va in bravo . Este singurul loc in care patronul localului ofera spectacole de circ gratuit . Si numai aici te poti simti ca un mare cacat inainte macar sa-ti fie luata comanda. Pentru ca d-aia merg bine serviciile la noi .

Mesaj pentru cretinu cu par alb si mertan cu numar SSS : Dobitocule care esti tu dobitoc , ma pis cu presiune pe localu tau de cacat , pe mizeria de pe jos , pe chelneritele care fac mutre cand le ceri un meniu (ba te mai trimit si sa-ti iei de pe alta masa – moby dick se-aude acolo la tine ?? ) , pe scaunele care ba-s rupte , ba abia se mai tin , si pe mutra ta de dobitoc. Io te-nteleg ca preferi 2 cocalari care sa bea de 1 milion si sa faca scandal in loc de 10 oameni cu scoala si sistem de valori evoluat care sa bea doua beri si sa plece.

Am crezut ca din 92 ,cand parintii mei au patit acelasi lucru la mare la noi , s-au mai schimbat lucrurile. Dar se pare ca mama dobitocilor este intotdeauna gravida.
Inca o data.. va recomand terasa Bravo – Terasa autentic romaneasca – servicii de cacat , patron de cacat , locatie de cacat – yeeeeyy