Indiferent de stilul arhitectural, lucrările de renovare sau de construcție necesită anumite investiții pentru a asigura o calitate excelentă a execuției.

Însă, una dintre cele mai mari probleme constă în alegerea unor materiale potrivite care să întrunească cele mai înalte condiții ale calității. Tocmai de aceea, proprietarii care se află în această situație sunt în căutarea unor soluții de top în ceea ce privește sistemele de învelitoare.

Alege tabla fălțuită de la RoofArt

Când vine vorba despre alegerea materialului de acoperiș, una dintre cele mai bune opțiuni este tabla fălțuită. Remarcându-se prin caracteristici unice, acest tip de acoperiș atribuie arhitectului oportunitatea de a-și pune în practică imaginația și creativitatea, acoperișul din tablă fălțuită aducând o serie de avantaje estetice.

Astfel, tabla fălțuită poate fi potrivită atât pentru clădirile tradiționale, cât și pentru cele moderne.

RoofArt România este o companie care investește în mod constant în ceea ce privește dezvoltarea îmbunătățită a produselor existente în portofoliu. Producția sistemelor de învelitori precum și a sistemelor pluviale – jgheaburi și burlane – se bucură de o calitate excelentă și de inovație.

Astfel, clădirile sunt puse în valoare atât de către particularitățile arhitecturale precum și de calitatea materialului prelucrat.

Avantajele unui acoperiș fălțuit

Estetica unui acoperiș din tablă fălțuită impresionează datorită caracteristicilor pe care le are oțelul vopsit. Așadar, acest material constituie o soluție eficientă pe termen lung în comparație cu alte tipuri de sisteme de acoperiș care nu sunt durabile – cum este, de exemplu, șindrila bituminoasă.

Dacă montajul unui astfel de acoperiș se va efectua în mod corect, costurile de întreținere sunt minime, astfel că nu sunt generate cheltuieli suplimentare de-a lungul timpului.

În plus, acesta trece cu bine testul timpului și poate rezista foarte bine atât la vânturi puternice, cât și la alte condiții nefavorabile. De asemenea, specialiștii recomandă un montaj din tablă fălțuită datorită proprietăților sale excelente. O astfel de învelitoare nu se va prăbuși din cauza încărcăturii grele de zăpadă, spre exemplu.

Având în vedere progresele tehnologice existente în acest domeniu, mai ales în ultimii ani, producătorii fabrică sisteme de învelitoare cu caracteristici îmbunătățite în mod constant.

Când vina vorba despre siguranța acoperișului tău, ar fi indicat să te asiguri că sistemul de învelitoare ales oferă cele mai bune garanții. De exemplu, montajul din tablă fălțuită are o durată medie de exploatare de 50 de ani, are o garanție anticoroziune de 30 de ani și o garanție pentru menținerea culorii de 20 de ani.

Ce costuri are un astfel de acoperiș

Cheltuielile unui sistem de învelitoare eficient ar trebuie să fie privite ca fiind o investiție pe termen lung, în niciun caz ca pe o cheltuială în plus. Tocmai de aceea costul nu ar trebui să fie primul criteriu în funcție de care să alegem materialele.

De altfel, prețul unui sistem de învelitoare din tablă fălțuită diferă de la caz la caz în funcție de proiectul propus. Pentru mai detalii suplimentare privind costurile unui astfel de sistem, contactează echipa RoofArt!