Un titlu bun este intotdeauna un titlu atractiv, care starneste curiozitatea oricarui utilizator si il determina se dea click. De aceea, din dorinta de a castiga cat mai repede increderea publicului-tinta, antreprenorii sunt mereu in cautarea celor mai bune solutii, astfel incat sa obtina titluri atractive si originale.

Astfel, pentru a va usura mai mult munca, in acest articol va vom ilustra cateva sfaturi care sa va ajute in obtinerea celor mai bune titluri pentru Social Media, menite sa va creasca rata promovarii online a afacerii. Suna interesant, nu-i asa?

Optati pentru un titlu interactiv!

De cele mai multe ori, un titlu sub forma de intrebare este mult mai accesat comparativ cu cele obisnuite, tocmai pentru ca respectiva intrebare starneste interesul utilizatorului.

De asemenea, pentru ca publicul sa devina din ce in ce mai curios, nu uitati sa inserati o intrebare interesanta, care eventual se afla pe buzele oricarui utilizator, tocmai pentru ca acestea reusesc sa fie atractive.

In plus, s-a demonstrat ca titlurile articolelor care se termina cu mult cunoscutul semn al intrebarii au sanse mult mai mari de a aparea si pe retelele de socializare. Cu cat mai multe distribuiri, cu atat mai multe sanse de noi potentiali clienti!

Oferiti sfaturi sau informatii!

Atunci cand intram pe internet o facem tocmai pentru a afla ceva nou, in mare parte. De aceea, daca aveti o rubrica de blog, menita sa atraga utilizatorii, de ce sa nu oferiti si cateva informatii care sa le imbunatateasca macar putin calitatea vietii?

In plus, pe langa faptul ca veti oferi ceva util unui utilizator, acest gen de articole sunt si cele mai distribuite pe retelele de socializare, tocmai pentru ca ofera o informatie utila, ce poate fi pusa in practica. Pe langa acestea, trebuie sa recunoastem ca acest gen de articole sunt si cele mai usor de citit, mai ales daca sunt bine structurate.

Nu va lungiti!

Un alt element foarte important atunci cand scrieti titlul unui articol este lungimea unui articol. Desi acesta reprezinta rezumatul celor 500-1000 de cuvinte expuse, totusi, ar fi ideal sa nu scrieti un titlu de 100 de cuvinte.

Ca o sugestie, va puteti incadra in 10-20 de cuvinte, in functie de subiectul de discutie. In plus, daca titlul este unul original, chiar daca are doar 5 cuvinte, tot va atrage atentia, asta pentru ca ne adresam unor categorii diferite de persoane, ce percep lucrurile diferit.

In incheierea articolului

La final, pentru ca am prezentat si cateva sugestii pentru un titlu potrivit, tot ce mai aveti nevoie este un strop de inspiratie si tot suportul unui profesionist, care sa va conduca pe drumul spre succes. Pentru ca la capitolul inspiratie suntem convinsi ca sunteti cel mai bun, nu ne ramane decat sa va facem o scurta recomandare in ceea ce priveste echipa de profesionisti.

Agentia SEO ProjectMedia este una dintre cele mai bune, oferind permanent servicii actualizate, aduse in prezent. Pe langa acestea, ne dorim sa aveti parte de o experienta cat mai placuta, iar pentru acest pas, stim cat de importanta este colaborarea!