Snick Ambalaje este un magazin online pentru cei care detin o afacere in domeniul Horeca sau orice tip de restaurant sau local in care se serveste mancare sau bautura la pachet. Aici cei interesati pot gasi diverse tipuri de ambalaje si caserole de calitate si eco friendly.

Orice ambalaj pe care il trimiti clientilor trebuie sa fie la anumite standarde si sa indeplineasca anumite caracteristici pentru ca detaliile conteaza de fiecare data. Daca vrei sa ai clienti multumiti si daca iti doresti ca afacerea ta sa fie din ce in ce mai prospera cu siguranta vei comanda caserolele si ambalajele necesare de la Snick Ambalaje.

Caserolele trebuie alese in functie de felul de mancare

Fiecare portie are un anumit gramaj si trebuie aranjata in farfurie intr-un anumit fel. Daca atunci cand clientii vin la restaurant sa serveasca masa esti foarte atent la partea de plating si vrei ca totul sa arate exceptional, cand trimiti la pachet nu trebuie sa faci exceptie de la acest lucru.

Cand alegi o caserola unica folosinta pentru un anumit fel de mancare trebuie sa vezi si cat de mare este, cate compartimente are, daca are. Motiv pentru care trebuie sa ai caserole pregatite pentru toate felurile de mancare, astfel incat bucatarul sa poata aseza in acestea cat mai frumos mancarea.

Ai grija sa nu fie prea mari aceste caserole unica folosinta pentru ca va parea prea putina mancare, ceea ce nu va fi prea placut pentru clienti. Daca sunt prea mici totul va fi inghesuit si nu va arata deloc apetisant si asa mai departe.

Ambalaje eco-friendly – protejarea mediului este importanta

Daca vei alege ambalaje de la Snick Ambalaje vei contribui si la protejarea mediului inconjurator pentru ca vei gasi aici ambalaje realizate din materiale eco-friendly. Clientii vor aprecia si acest aspect avand in vedere problemele de mediu in continua crestere.

Daca vei plasa o comanda minima de produse poti beneficia si de serviciul de personalizare. Poti avea imprimate atat ambalajele – sacose – cat si servetelele sau chiar ambalajul in care sunt pregatite tacamurile.

Acceseaza site-ul si descopera toate produsele disponibile. Comanda ceea ce ai nevoie pentru afacerea ta si vei avea parte de clienti multumiti cu privire la serviciile de livrare a comenzilor. Mancarea nu se va scurge printre capac si caserola, iar alimentele vor fi asezate cat mai bine in acestea.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com