Un sistem de incalzire este o alegere care necesita o documentare riguroasa. Daca esti orientat spre ideea de a creea un confort termic optim, dar iti doresti sa economisesti din cheltuieli pentru facturi, alternativele sunt o solutie eficienta.

Sistemele de incalzire traditionale implica un consum ridicat de combustibil si energie. Un exemplu ce intrece limita asteptarilor in sens pozitiv este reprezentat de panourile radiante ElecticSun.

Alternativele ecologice de la ElectricSun alcatuiesc un catalog diversificat. In portofoliu se regasesc racitoare de aer, seminee electrice 3D si, nu in ultimul rand, o gama variata de panouri radiante destinate pentru diferite spatii.

De ce sa alegi un sistem de incalzire de tip panouri radiante?

In primul rand, panourile radiante depasesc limita sistemelor traditionale de incalzire. In principiu, panourile radiante de la ElectricSun urmaresc modalitatea de incalzire a soarelui. Razele soarelui incalzesc suprafata pamantului si corpurile fizice in mod direct. Acest concept este transpus si in modul de functionare al panourilor radiante ElectricSun.

Beneficiile asupra sanatatii aduse de catre razele soarelui sunt demne de mentionat. Panourile radiante functioneaza ca si sistem de incalzire prin emanarea undelor infrarosii de unda lunga IR 8-15 micrometri.

Prin urmare este un sistem confortabil de incalzire pentru intreaga familie. Mai mult decat atat, expunerea la radiatii infrarosii este recomandata pentru ameliorarea diferitelor dureri musculare si articulare.

Este un sistem de incalzire eficient care nu presupune suflarea aerului. Acest aspect il poti observa in special in diminuarea racelilor la copii. In plus, daca aerul nu este suflat, praful nu este disipat in toata locuinta.

Specialistii de la ElectricSun recomanda amplasarea panourilor pe tavan, cat mai central. Temperatura placi de incalzire a panourilor radiante este de 90-125 grade Celsius. In esenta genereaza cu un consum redus, efecte considerabile. Randamentul este optim daca locuinta este izolata corespunzator. Modele de panouri radiante eficiente gasesti online pe www.ecojoy.ro.

Este indicat sa ceri sfatul specialistilor ElectricSun cand vine vorba despre montare. In acest sens trebuie mentionat faptul ca pentru o eficienta sporita se iau in calcul mai multi factori printre care spatiul, materialul de constructie a locuintei si termoizolarea.

Semineele electrice 3D de la ElectricSun

Design-ul unui semineu reflecta eleganta, in special pentru locuintele proiectate in stil rustic. In timp s-a mai renuntat la ideea unui semineu traditional deoarece raportul dintre eficienta si intretinere nu era echitabil.

Semineele electrice 3D revolutioneaza principiile de design interior si intrec asteptarile unui public variat. Daca te gandesti ca aceste sisteme de incalzire sunt ideale pentru o cabana, ei bine, aspectul elegant le permite integrarea cu usurinta in locuintele moderne.

Cu referire la partea de functionalitate, producatorul ElectricSun a imbinat elementele decorative, redand in cele din urma rolul practic urmarit.

Este bine sa iei in considerare faptul ca un asemenea semineu nu acopera necesarul de caldura ideal dintr-o locuinta, insa il poate completa.

Functiile ce claseaza semineele 3 D in categoria inovatiilor tehnologice sunt prezentate in cele ce urmeaza.

  • Sunetul

Functia de sunet reda o replica inedita a trosnetului bustenilor in timpul arderii.

  • 3D LED

Tehnologia 3D LED reflecta o lumina asemanatoare cu cea a flacarii. Mai mult decat atat poti sa setezi din telecomanda intensitatea luminozitatii si jocul flacarilor in patru moduri diferite.

  • Incalzirea

Functia practica de incalzire este realizata pe principiul aerotermei. In plus, semineele electrice ElectricSun sunt insa eficiente energetic si silentioase totodata. Modele diverse de seminee electrice 3d moderne de la Electic Sun se pot regasi in catalogul magazinului online Ecojoy.

Pentru ca o mare parte din confortul resimtit este rezultatul temperaturii ambientale, ElectricSun ofera publicului variat o gama vasta de panouri radiante si seminee electrice 3D, intocmai pentru a completa multitudinea de necesitati din locuinta.