Se pare ca in ultimii ani de zile, am devenit cu totii dependenti de telefoanele mobile, iar daca stam sa privim numarul mare de unitati pe care fiecare producator le vinde in fiecare luna, atunci aceasta afirmatie cu siguranta nu este deloc una deplasata.

Pe langa faptul ca un telefon mobil ne permite sa putem purta convorbiri telefonice cu toata lumea, si ne permite sa primim sau sa expediem mesaje scrise, acum ne ofera posibilitatea si de a cauta tot felul de informatii pe internet, sau de a socializa cu prietenii virtuali de pe retelele de socializare.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele datorita carora fiecare dintre noi am devenit dependenti de aceste dispozitive foarte inteligente.

Ei bine, atunci cand ai de gand sa iti cumperi un asemenea dispozitiv, cu siguranta in primul rand vei tine cont de nevoile pe care le ai, si iti vei indrepta atentia spre un model care din toate punctele de vedere, sa se incadreze tuturor cerintelor tale.

Cu siguranta iti vei dori un dispozitiv care sa nu se blocheze atunci cand il vei utiliza, si care sa functioneze la capacitate maxima tot timpul, iar pe pagina SpinMag, vei putea afla cele mai noi stiri despre telefoane, despre performantele si despre caracteristicile tehnice ale acestora.

Daca ai de gand sa iti cumperi un telefon de la un brand de top, iar bugetul iti permite acest lucru, ar fi bine sa iti indrepti atentia spre un model iPhone de la Apple, si cu siguranta vei fi fascinat de performantele unui astfel de dispozitiv.

In primul rand, designul acestor telefoane este unul pur si simplu superb. O multime de utilizatori, isi indreapta mai intai de toate atentia spre aceste telefoane, datorita designului lor, iar abia apoi vor tine cont de specificatiile tehnice ale telefonului.

Chiar daca nu se lauda cu telefoane ale caror camere foto sa aiba o rezolutie precum modelele Sony, totusi, trebuie mentionat faptul ca dispozitivele celor de la Apple au camere foto care realizeaza fotografii de o claritate incredibila.

Cei mai multi producatori de telefoane mobile inteligente, printre care si Samsung, Sony sau HTC, le propun utilizatorilor telefoane care au instalat sistemul de operare Android. In schimb, pentru celebrele modele iPhone, Apple a apelat la sistemul de operare iOS. Acesta este inca un motiv datorita caruia dispozitivele iPhone sunt mai speciale decat celelalte modele care se gasesc pe piata la ora actuala.

Cele mai noi modele ale acestui brand, respectiv modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sunt rezistente atat la apa cat si la praf, astfel ca se merita din toate aceste puncte de vedere sa iti alegi un model iPhone, atunci cand iti doresti un smartphone nou.

Primul mare obstacol intre tine si un model iPhone, poate sa fie reprezentat de pretul mare al acestor dispozitive, insa daca stai sa tii cont si de specificatiile tehnice ale dispozitivului, vei constata ca raportul calitate – pret este unul avantajos.

In cazul unei defectiuni, preturile pieselor de schimb, vor fi deasemenea mari, asa ca acesta ar fi inca un motiv care te-ar putea impiedica sa iti alegi un model iPhone.