Daca detii o unitate hoteliera si faci tot posibilul pentru a le inspira clientilor confortul si siguranta pe care le merita, atunci personalizarea prosoapelor pe care le pregatesti pentru grupul sanitar din camere este o idee excelenta de a face asta.

Reprezinta de altfel un trend in randul unitatilor luxoase din acest domeniu, la care te poti alinia si tu. Modalitatile de personalizare difera si te poti opri asupra celei pe care o consideri mai potrivita nevoilor tale.

Gasesti prosoape personalizate pentru hotel prin trei metode practice pe lenjerii-hotel.ro. Este vorba despre un producator de top, cu experienta in domeniu – Brodank Comarnic.

Iata care sunt modalitatile prin care poti personaliza prosoapele disponibile pe lenjerii-hotel.ro.

  • Metoda Jaquard

Este una dintre metodele de personalizare preferate de hotelieri, venind cu posibilitatea de a include logo-ul unitatii, un semn distinctiv al acesteia si denumirea. Presupune in fapt teserea care nu se prezinta insa in relief. Deci e o alegere potrivita daca te intereseaza ca prosoapele sa pastreze din textura si uniformitatea lor.

  • Brodarea

Aceasta tehnica nu ne este deloc straina, broderia fiind o modalitate cu vechime de a personaliza textile. La fel si aici, personalizarea poate consta in logo-ul hotelului, al unitatii HoReCa administrate, dar si in alte elemente decorative emblematice pentru aceasta. Si de aceasta data rezultatul este unul deosebit.

  • Imprimarea

Sunt multi de parere ca aceasta metoda este avantajoasa pentru ca au posibilitatea sa imprime pe prosop orice model doresc, fara restrictii. Sunt cu siguranta astfel de prosoape o reala incantare pentru oaspeti.

Brodank aplica astfel de imprimeuri care promit o rezistenta crescuta la spalarile repetate (cum este cazul textilelor din cadrul unitatilor hoteliere), prezentand si avantajul ca isi mentin cu succes estetica deosebita.

De ce iti vei dori sa personalizezi prosoapele pentru unitatea hoteliera?

Ei bine, acestea vor fi cu siguranta un semn distinctiv pentru aceasta si pentru clientii ei totodata. Cu siguranta e o idee buna sa privesti ideea de personalizare ca pe o strategie in avantajul tau mai degraba decat ca pe un moft.

Iata ca acesta poate fi detaliul care iti va diferentia hotelul de restul unitatilor din oras, fiind si cel care va atrage mai multi oaspeti.

Desigur, cand alegi personalizarea, nu trebuie sa uiti de calitatea propriu zisa a textilelor, a prosoapelor in acest caz. Un material vedeta pe care il vei prefera, daca nu il si folosesti deja, este bumbacul. Prezinta proprietati excelente de absorbtie, deci va fi satisfacator pentru clienti.

Daca nu stii spre ce tesaturi sa te orientezi sau spre ce tip de personalizare, poti avea in vedere recomandarile oferite de Brodank, mai ales ca experienta producatorului vorbeste de la sine cand vine vorba despre alegeri inspirate.

Personalizarea este inca un pas pe care il poti face pentru a consolida increderea publicului vizavi de serviciile pe care le ai de oferit. Afla mai multe despre acest serviciu si despre avantajele de care ai tu parte ca hotelier, dar si cei care iti aleg serviciile la randul lor, accesand pagina lenjerii-hotel.ro.