Antreprenorii si orice persoana care detine un magazin de alimente, de produse utile pentru casa, vesela si orice alt lucru ce poate fi de interes pentru clienti cu privire la treburile de pe acasa, pot apela la noi.ro. Acesta este un magazin de tip cash and carry ce poate deveni partener ideal pentru cei interesati. Este poate unul dintre cele mai mari magazine en-gros din tara unde gasesti o gama variata de produse cu toate cele necesare.

Poti alege din aproximativ 40.000 de articole diverse si nu oricum, ci la preturi avantajoase. Beneficiezi si de anumite oferte si preturi si mai mici la comenzi de anumite sume. Detaliile le poti descoperi pe site. Este un magazin de la care poti comanda onilne, dar poti merge si direct in store-ul fizic pentru a alege de la raft ceea ce ai nevoie.

Acest magazin de tip cash and carry este pentru tine si afacerea ta. Iti poate simplifica procesul prin care refaci stocul de marfa si, de ce nu, poate si extinzi gama de produse si le oferi clientilor mai multe lucruri pe care sa le poata achizitiona de la magazinul tau.

Stocul de marfa este mereu disponibil pentru clienti

Atunci cand ai nevoie de stoc nou de marfa nu ezita sa alegi noi.ro. Acestia acopera mai multe categorii de produse in care vei gasi cu siguranta ceea ce ai nevoie pentru magazinul tau. Acceseaza site-ul si descopera fiecare produs in parte si vezi care este mai avantajos sau pe care il preferi pentru clientii tai.

Vei gasi mereu stoc de produse disponibile si vei primi oferte personalizate in functie de ceea ce ai nevoie si de ceea ce comanzi. Trebuie sa stii ca vei gasi aici chiar si borcane (daca tot este sezonul in care se face zacusca si alte bunatati), dar si vesela, produse pentru curatenie, articole baie, produse pentru depozitare si altele. Toate acestea numai la categoria de uz casnic si menaj. Alaturi de acestea mai sunt zeci de categorii si subcategorii unde gasesti exact ceea ce ai nevoie.

Alege Magazinul Magazinelor cum mai este numit, pentru a reface stocul de marfa intr-un mod util si avantajos pentru tine si afacerea ta. Vei descoperi aici o echipa de oameni dornici sa te ajute cu tot ceea ce ai nevoie, mereu la dispozitia clientilor. Acceseaza site-ul pentru a comanda online.

Contact:

comenzi@noi.ro

Andreea: 0771 680 398

Bianca:0771 680 378