Atunci cand lucrezi la laptop poate deveni destul de obositor, atat pentru vedere, cat si pentru postura ta fizica. Apar dureri de spate sau acestea sunt amplificate. Totusi munca cea de toate zilele este reprezentata de acest gen de activitate, in fata ecranelor. Cum impaci starea ta de bine cu necesitatea de a lucra ore indelungate in fata unui laptop?

Masuta pentru laptop, una din recomandari

Ca un hibrid intre masa clasica de birou si suportul pentru laptop, o masuta pentru un astfel de device este una din recomandari. Este stabila incat sa iti permita sa lucrezi eficient, poti alatura acestuia si un mouse. Dispune de picioare suport ce se pliaza si iti permit sa depozitezi rapid si simplu o astfel de masuta.

Proiectata incat sa sustina greutatea laptopului, o astfel de masuta iti permite sa lucrezi in pozitia clasica de sezut sau stand pe canapea, pe pat, in pozitie cat mai comoda. Sa zicem ca este ceva mai versatila din acest punct de vedere.

Cum gasesc, cum comand

Masute pentru laptop de la Unic Spot le poti alege si comanda direct din cadrul paginii oficiale. Suportul poate fi ajustat in cateva trepte privind inaltimea la care sa iti fie pozitionat ecranul. Negre sau albe, cu imprimeu dragut si funny, astfel de masute sunt o recomandare pentru oricine.

In varianta celor pe care le poti muta oricand, oriunde, poti alege masuta de laptop de la UNIC SPOT ce dispune de roti, dar este fixa, nu pliabila.

Oricare ar fi alegerea, trebuie spus ca preturile sunt dintre cele mai prietenoase.

Alege un scaun potrivit

Atunci cand lucrezi la birou ore indelungate inevitabil apar si diverse probleme sau cel putin disconfortul legat de statul pe scaun ore in sir. Este recomandat sa folosesti un scaun ergonomic, precum modele ce le vei gasi disponibile la unicspot.ro. Cele directoriale in mod special dispun si de sistem de balans, astfel ca iti poti ajusta postura astfel incat sa detensionezi zona spatelui. Preturile difera si in functie de pretentiile pe care le ai poti gasi si variante de 200-300 de lei sau chiar si peste 500 de lei.

Sa nu uitam nici de decor. Asa cum se spune ca mancarea este mai gustoasa daca o imparti cu o companie buna, cand vine vorba de a munci cu spor partial contribuie si decorul. Prefera o planta sau decoratiuni mici, dar de efect.

Descopera la Unic Spot variante de obiecte ce iti vor face viata mai usoara.