Joaca este prezenta nu numai in copilarie, ci si cand suntem adulti implementam joaca in viata noastra. Si ca parinti va doriti ca bebelusul sa se dezvolte frumos, deci uneori chiar si la capitolul de jucarii este greu sa faceti alegeri. Prin jucarii si joaca bebelusul va incepe sa aiba idei, sa isi foloseasca imaginatia si creativitatea, va gandi si procesa anumite actiuni.

Este important ce jucarii alegi atat din punct de vedere al beneficiilor asupra bebelusului, cat si din punct de vedere al calitatii. Si interesant este ca nu are nevoie de jucarii extrem de complicate. Din plictiseala apare creativitatea, deci nu va doriti ca acesta sa se joace cu jucarii ce il distrag prea tare. La Little Prints vei gasi jucariile ideale pentru copilul tau, dar si multe alte produse de calitate premium.

Jucariile Mushie – ce beneficii au asupra dezvoltarii celui mic

Jucariile de stivuire Mushie se regasesc intr-o varietate de forme simpatice si culori frumoase. Poti alege intre stelute, cuburi educative, cercuri, cupe. Acestea ajuta atat la dezvoltarea motricitatii fine, cat si a creierului. Copilul va invata noi forme, culori, isi va stimula imaginatia si creativitatea. Jucariile ajuta la dezvoltarea comunicarii, a dexteritatii, a maselor de muschi, copilul invata sa isi coordoneze miscarile mai usor si ii va creste capacitatea de concentrare.

Va invata despre dimensiuni si va incepe sa inteleaga cum e cu potrivirea acestora pentru ca turnul sa fie complet si corect. Jucariile de dezvoltare sunt indispensabile fiindca iti doresti dezvoltarea intelectului copilului, deci le poti regasi in catalogul celor de la littleprints.ro.

Incepe diversificarea? Little Prints to the rescue!

Diversificarea – un stagiu plin de temeri din partea parintilor si plin de mancare peste tot din partea bebelusului. Este timpul sa exploreze noi gusturi si texturi, sa inceapa sa foloseasca singurel tacamuri, dar si timpul in care ca un mic artist face picturi pe masa, fiindca din mancarea din bol jumatate din ea este introdusa in gurita, iar cealalta e pe langa.

Pentru ca acum isi castiga independeta, vei gasi la Little Prints lingurite silicon cu capatul in forma de maimutica, simpatice si in culori vesele. Ii vor capta atentia celui mic si mesele vor fi cu atat mai distractive. Nu uita si de bavete pentru ca iti doresti sa isi pastreze hainele cat mai curate. Vei regasi la Little Prints bavete din silicon ce au o forma de marsupiu, ce ajuta la colectarea resturilor de mancare.

Toate produsele de la Little Prints sunt confectionate din materiale non-toxice, ce nu vor dauna nicicand sanatatii bebelusului. Ei au fost si primii care au adus in Romania celebrele suzete Bibs, deci stii ca aici gasesti calitate premium. Le poti gasi si pe acestea tot pe site, in diverse categorii, pentru mai multe varste.

Contact: 0725 766 847