Mobilitatea, eficiența și calitatea ireproșabilă a camionetelor Iveco au dus la o popularitate din ce în ce mai mare. La dealerul auto Auto Schunn Romania poți găsi azi diferite modele Iveco foarte apreciate: Iveco Daily sau Iveco S-Way. Achiziția în leasing financiar a unor astfel de vehicule comerciale este o soluție confortabilă pentru orice companie.

Noile modele Iveco Daily se adaptează excelent unor multiple nevoi de transport. Pe auto-schunn.ro poți afla detalii despre caracteristicile tehnice ale acestor autovehicule, despre prețuri și condițiile de achiziție în leasing.

Poți opta pentru modele cum sunt Daily H-Matic, Daily CNG, Crew Van sau Daily 4×4. Vei descoperi oferte avantajoase, conform dorințelor tale, la Auto Schunn, dealer Mercedes cu reprezentanța în Arad, Deva, Sibiu și Timișoara.

Iveco Daily HI Matic este o alegere perfectă pentru un condus lejer și relaxat. Cutia de viteze cu care este dotat acest model este automată, cu 8 trepte, ceea ce generează mai multă siguranță la volan. Condusul este mai facil iar vehiculul creat de Iveco se distinge prin fiabilitate și calitate excelentă.

Gama de motoare cu care sunt dotate modelele Hi Matic este cuprinsă între 2.3 și 3 l, cu o putere dezvoltată de 136-207 cp. Alimentarea cu combustibil ecologic ( gaz natural comprimat) oferă un plus de protecție mediului și un nivel înalt de sustenabilitate.

Poți beneficia și de o economie considerabilă de combustibil, putând alege între modurile ECO şi Power şi funcția start/stop, fiind opțiunea standard pentru motorul de 2,3 litri. Iveco Daily CNG este alimentat cu gaz natural comprimat și înseamnă un transport mai curat și ecologic. Fără restricții în marile aglomerări urbane, aceste vehicule de transport sunt adaptate pentru livrări și curierat, chiar în zone cu trafic intens.

Reducerea amprentei de carbon este posibilă grație emisiilor 0 de CO2, iar comportamentul ecologic al mașinii o proiectează direct spre viitor. Soluție sustenabilă și ecologică, noul Iveco Daily CNG este preferat azi de tot mai multe companii de transport.

Iveco Crew Van este camionul puternic și solid, menit să transporte în siguranța marfa și pasagerii.

Există posibilitatea de a alege o banchetă cu 3 sau 4 locuri dotată cu centuri de siguranță iar peretele despărțitor dintre șoferi și pasageri oferă mai multă protecție în caz de o frânare de urgență. Spațiul noului Daily Crew Van este generos, se pot depozita diferite obiecte inclusiv în plafonul din fața cabinei și există compartimente de depozitare în banchetă și în peretele lateral.

Se poate utiliza pentru depozitare și un spațiu practic de încărcare aflat sub anchetă în cazul transportului unor obiecte de dimensiuni mari. disponibilă în diferite versiuni cu roți simple sau duble vehiculele Iveco Crew Van au uși glisante sau duble

Iveco Daily 4×4 înseamnă livrare rapidă și în siguranță, indiferent de starea carosabilului.

Ajungerea la destinație este sigură folosind Iveco Daily 4×4, iar livrările sunt efectuate în condiții de siguranță deplină rapiditate și confort. Spațios și încăpător acest vehicul de transport este o soluție ideală pentru cei care își doresc o camionetă volum mare de încărcare. Mărfurile pot fi transportate chiar și în cele mai îndepărtate locații pentru că Iveco Daily 4 x 4 are dotări speciale de siguranță și confort.

Transmisia Hi Matic ajută la urcarea rampelor și la precizia manevrelor, pentru o tracțiune superioară în orice situație. Achiziția unui vehicul ales dintre aceste modele Iveco este acum mult mai facilă, apelând la ofertele concepute de dealerul Auto Schunn Romania.