Se spune ca daca iti alegi sa faci o meserie din ceea ce iti face placere, nu vei simti ca muncesti nici macar o zi. Sa ai o ferma la standarde inalte inseamna multa munca si investitie. Incepe totul treptat si pe masura ce efectivul de animale creste, investitiile sunt si ele pe masura.

Pentru a hrani animalele, anumite dotari sunt nelipsite, dintre care iesle animale. Chiar si cand animalele sunt la pasunat, suplimentarea hranei, administrata in iesle este o recomandare. Vorbim aici despre pajisti slabe, drept urmare a unor perioade de seceta. Suplimentarea ratiei de hrana va ajuta la mentinerea nivelului de productie – cantitatea de lapte obtinut per cap de vaca.

De unde poti achizitiona iesle?

Super Farm Land dispune de variante de iesle. Magazinul in cauza este de multa vreme un reper pentru fermieri, avand in vedere ca dispune de stoc generos, imediat disponibil, de produse pentru toate tipurile de ferme. Calitate germana, varietate de tipuri de produse si de preturi totodata inseamna tot atat de multe avantaje pentru cumparator.

In ceea ce priveste ieslea, regasim la Super Farm Land variante ovale, patrate sau rotunde cu numar de locuri ce variaza – pana la 16 spre exemplu, in cazul celor din otel. Exista si variante din plastic, precum si cele individuale.

Avantaje:

  • Au posibilitatea de a fi reglate pe inaltime, daca este cazul – la unele modele, cum sunt cele cu 12 locuri, iesle pentru bovine/cai.
  • Rezistenta sporita, unele modele fiind realizate din otel zincat termic.
  • Permit administrarea de hrana, masa verde, atat in interior, cat si in exterior, cand animalele sunt la pasunat, dar pasunea este de calitate slaba.

Marele avantaj ramane in cele din urma legat de controlul mai eficient al ratiei de hrana, de calitate, cu pierderi minimalizate.

Cum aleg o iesle

Depinde de bugetul disponibil, de numarul de animale ce vor fi hranite la iesle si de calitatea ieslei. Pentru cei interesati, Super Farm Land ofera consiliere gratuita, asistenta la prelurea comenzii si astfel alegerea poate fi facuta ca urmare a sfatului ce vine din partea cunoscatorilor din domeniu.

Ieslea este doar un tip de produs regasit la superfarmland.com. Produse, accesorii si echipamente pentru fermier, pentru animalele din ferma – fie ea de vaci, cai sau alte tipuri de animale – sunt parte din vastul portofoliul al acestui magazin. Detalii in cadrul paginii oficiale, precum si in conturile de pe platformele sociale.