si care crezi ca daca te-am refuzat nu este pentru ca ai un blog de tot cacatu ci pentru ca mi-am luat eu fite de mare vedeta..
tie iti dedic urmatoarele injuraturi de mama , neam , sfinti , morti , raniti , grijanii , biserici ..
Dragi cititori , aruncati un ochi pe printscreenul de mai jos.

A se observa in primul rand avatarul cu ” andreea patrascu, te iubi mult” -> se vede clar cum subiectul nu a trecut inca de varsta de 10 anisori .. atunci cand orice pusti se indragostea de orice fata care vorbea cu ei.. eh.. asta nici macar nu vorbeste cu el .. dar apare la tv .. bravo , baiete, .. esti VDVT .. (Vai de viata ta)

Apoi se poate observa cu usurinta comportamentul/reactia tipica unui pusti pregatit sa intre in perioada pre-pubertate.. crize de nervi pentru orice lucru care nu se intampla dupa vointa lor.. Pustiule , te rog sa nu plangi pentru ca vine iarna si nu vara ! .. iti ofer un pachet de servetele .. de 3 lei.. ca sa nu zici ca ma zgarcesc la bani..

Acest post se doreste un avertisment pentru toti dobitocii care cred ca daca m-au citit mi-au facut un mare serviciu pentru care sunt obligat sa fac link-exchange. Asa ca draga dobitocule / madalin tataru / andrey_91_bc , te rog sa te duci fix de unde-ai venit tu pe lume.. adica , asa cum sunt sigur ca inca mai crezi , in saculetul din ciocul berzei care te-a adus !

Maaars ma !