Imprimantele profesionale se regasesc in toate firmele. Cele de mici dimensiuni, de uz personal, se integreaza in firmele care nu presteaza servicii ce au legatura cu actele, ci doar tiparesc contracte sau alte documente de acest tip. In cazul firmelor mari, a intrepinderilor precum birourile, necesitatea unei imprimante este imediata. O imprimanta profesionala poate avea o stransa legatura cu succesul firmei tale. Afla cateva diferene intre inchirierea si achizitionarea imprimantelor!

Pentru ca tehnologia ne-a permis sa extindem servicii si sa comercializam diverse produse, acesta este si cazul dispozitivelor precum imprimantele. Pe site-ul tiparesc.com.ro sunt disponibile mai multe pachete pentru inchirierea imprimantelor, dar si modele noi si eficiente pentru achizitionare. Atat imprimantele profesionale, cat si copiatoarele joaca un rol important intr-un birou.

Pe langa faptul ca ajuta la copierea, scanarea si printarea documentelor intr-un timp foarte scurt, imprimantele reprezinta si o solutie de siguranta. De exemplu, poti pastra intr-un anumit loc toate documentele importante prin crearea unor copii. De asemenea, daca documentele sunt digitale le poti avea oricand in format fizic. Ai disponibil serviciul de inchirieri imprimante Bucuresti la compania Tiparesc.

Foarte multi parteneri de afaceri, actionari si oameni importanti ai firmei pot solicita documente in format fizic. Daca nu ai o imprimanta profesionala, cel mai probabil vei astepta minute bune pana ce totul este finalizat.

Diferente intre inchirierea si achizitionarea imprimantelor

Stim deja cat este de importanta o imprimanta, dar ce facem atunci cand bugetul nu ne permite sa o cumparam? Cea mai buna solutie este inchirierea acesteia.

Contractul de inchiriere se finalizeaza simplu si rapid, pe o perioada stabilita de firma. Chiria lunara este una fixa si se alege in functie de volumul lunar de printare sau copiere. In pretul acesteia sunt incluse consumabilele si ai parte de mentenanta permanenta.

Pe perioada contractului de inchiriere se solutioneaza orice problema aparuta la nivelul dispozitivului, inclusiv inlocuirea pieselor daca este necesar. Daca echipamentul pe care l-ai inchiriat nu se mai potriveste cu cerintele firmei, acesta poate fi schimbat fara niciun cost suplimentar. De cealalta parte, in cazul in care echipamentul se pliaza perfect pe nevoile firmei il poti cumpara.

In ceea ce priveste cumpararea dispozitivului, aceasta elimina complet grijile ca vei plati pentru deteriorarea echipamentului. Odata cumparat, acesta este al tau si nu conteaza cum il folosesc angajatii. O alta diferenta este faptul ca poti cumpara consumabile originale sau compatibile. Plata pentru achizitie se face o singura data, asadar lunar nu mai trebuie sa te gandesti la acest lucru.

Daca te gandesti la serviciul de inchirieri imprimante Bucuresti, firma Tiparesc este gata sa vina in ajutorul tau! Atat pentru inchiriere, cat si pentru achizitionare vei primi sfaturi de la cei mai buni specialisti. Vei stii imediat ce trebuie sa alegi pentru firma ta, cate pagini sunt necesare lunar si cum poti utiliza mai bine echipamentul.

Diferenta dintre inchiriere si achizitionare este pretul pe care il platesti treptat la inchiriere, este o suma modica si iti permite si alte cheltuieli ale firmei. Pe langa aceasta, mai sunt si o serie de avantaje.