Putini stiu despre termenii din domeniu precum bankroll management sau easy money, motiv pentru care iti voi explica pe larg cateva dintre acestea. Daca tot intri in lumea pariurilor, atunci trebuie sa fii cunoscator al optiunilor si al domeniului in sine.

Ce este bankroll management

Este un termen intalnit atat la pariuri, cat si la alte jocuri de casino. Se refera la gestionarea banilor, ajutandu-te sa iti protejezi investitiile, sa mentii un echilibru intre cat bagi in joc si suma pe care o ai in banca. Practic, iti va spune care este suma maxima pe care ar trebui sa o consumi, fie in jocul cash, fie in cel de tip turneu.

Cu totii avem si acea zi mai proasta cand bad bet-urile se tin scai de noi. Poti face ca astfel de episoade sa nu te afecteze prea tare. Subliniez si de ce este impoartant acest aspect, despre care cu siguranta regasesti info si la Piatadeponturi.ro.

Impulsul de moment atunci cand ai o perioada mai neagra este de a recupera ce ai pierdut. Iti faci din asta un scop si uiti sa mai iei decizii corecte. Bankroll management exact asta face, te ajuta sa eviti astfel de situatii.

Strategia easy money

Este una dintre cele mai cunoscute strategii din lumea pariurilor sportive. Se spune despre aceasta ca aplicata corect iti aduce si sanse de castig, fiind printre putinele care iti garanteaza aceste sanse. Trebuie totusi sa fii ceva mai experimentat pentru a incerca asta.

Este o recomandare in mod special pentru cei care nu au buget prea generos si care intr-un timp scurt isi doresc totusi sa aiba parte de castig, dar se adreseaza celor obisnuiti cu acele cote mai mici. O strategie de acest gen poate fi si inselatoare. Descopera daca asta ti se potriveste, la Piata de ponturi.

Pre-match versus live

Aceste tipuri de pariuri sunt printre cele mai cunoscute. Aceasta alegere apartine de obicei celor care nu au timp efectiv sa plaseze pariuri live si sa urmareasca evenimentele. La pre-match exista desigur avantaje, precum cel de gestionare a banilor, pentru ca nu mai ai acel instinct dictat de adrenalina meciului live de a paria. De asemenea, pot fi plasate bilete cu mai multe evenimente.

Afla si daca ti se ofera bonusuri la pre-match intrucat sunt case de pariuri ce aplica aceasta strategie.

Cat despre meciurile live acestea permit sa urmaresti in direct evenimentele sportive, iar cotele sunt foarte bune. Este mai mult probabil sa estimezi mai bine evolutia meciului in timp ce acesta se desfasoara, decat inainte – de indata ce incepe meciul este clar care sunt sansele, care sunt conditiile meteorologice si ce influenta pot avea acestea.

Desigur ca dupa ce cunosti mai bine ce avantaje, dar si ce dezavantaje exista la fiecare tip de pariu si strategie, altfel iei deciziile. Cei experimentati le combina si din placerea jocului prefera sa incerce mai multe variante, pentru ca mereu se vor gasi pariuri de valoare ce nu ar trebui ratate.