Luand in considerare ritmul alert in care obsinuim sa ne desfasuram activitatile de zi cu zi, nu prea ar fi loc de impedimente. Aici ma refer la lucruri ce ne-ar putea impiedica si ingreuna activitatile. Poate nu ai fost atent/a pana acum, dar rotile si rolele au un rol foarte important in viata noastra.

Sa face un exercitiu de imaginatie: cat de greu ar fi sa impingi caruciorul la supermarket daca acesta nu ar avea roti? Sau cat de greu e sa muti mobila din locuinta ta doar prin ridicare, fara posibilitatea de a o impinge? Aceste mecanisme sunt indispensabile din viata noastra. Sa nu mai zicem de masini, nu iti poti imagina cum s-ar fi putut deplasa acesta fara roti, asa e?

In cele ce urmeaza, iti voi prezenta doua tipuri de rotile de la Tente Romania – companie renumita pentru atentia aparte pe care o pune asupra mobilitatii si eficientei in mai multe domenii de activitate.

Rotilele Zeta

Acestea si-au castigat succesul datorita faptului ca poti sustine o greutate de pana la 800 Kg. Zeta, role pivotante cu blocare pe roata de la Tente Romania, permit o mentenanta rapida datorita rulmentilor pivotanti librifiati cu vaselina.

In aceeasi ordine de idei, rotile Zeta sunt prevazute cu mecanism optimizat de directie si sistem de blocare directionala optimizat.

  • Mecanismul optimizat de directie: permite o buna manevrare in jurul colturilor, dar si deplasarea in linie dreapta.
  • Sistemul de blocare directionala optimizat: acesta poate fi adaptat cerintelor tale la 2 x 180⁰.

Nu in ultimul rand, prezinta si siguranta la manevrare pentru a te feri de anumite pericole ce pot aparea pe neprevazute. Pot fi folosite cu usurinta si pe podele umede sau alunecoase, dar si pe cele denivelate. Rotile extra-moi vor amortiza in acelasi timp si socurile. Ele prezinta si o protectie elastica a piciorului.

Rotilele Delta

La fel ca cele Zeta, acestea pot sustine o greutate de pana la 800 kg. In aceeasi ordine de idei, diametrul rotilelor este de 125 – 200 mm.

Sunt usor de manevrat datorita capului turnant cu rulment de precizie cu bila. Le poti bloca simultan folosind maneta centrala de actionare. Nu in ultimul rand, in cazul curbelor, pentru o stabilitate optimizata poti folosi sistemul de blocare directionala – poate fi folosit si atunci cand trebuie sa deplasezi obiectul in linie dreapta pe o distanta mai lunga.

Rotilele Delta prezinta acelasi sistem de protectie pentru picioare. Ele sunt extrem de silentioase datorita rotilor moi. Indiferent de pardoseala pe care se deplaseaza, nu lasa urme de murdarie sau de abraziune si sunt usor de curatat. In cazul unor probleme, axele filetante permit schimbarea fara probleme a rotii.

Aici vezi oferte de roti si role de la Tente Romania – si altele decat cele doua tipuri enuntate anterior.

Bucura-te de mobilitate si randamentul sporit la locul de munca pe care ti-l ofera rotilele prevazute cu sisteme inteligente. Productivitatea ta va spori atat timp cat ai un aliat pe masura – Tente Romania.