Cand vine vorba despre foraje profesionale, Eco Drill este un nume de reper si extrem de apreciat de catre publicul din Romania. Vorbim de o societate cu o experienta in domeniu de peste 13 ani care, in tot acest timp, a realizat cu succes peste 1000 de lucrari.

Eco Drill recomanda tuturor clientilor sai forajele de adancime medie si mare. Motivul este unul simplu – in acest fel, riscul de contaminare a apei cu diverse impuritati organice este eliminat din start. Este in interesul fiecarui consumator sa foloseasca si sa utilizeze o apa cat mai curata si mai sanatoasa.

Eco Drill realizeaza foraje profesionale in orice tip de sol, de la cele moi si pana la cele foarte dure. In acest sens, echipa utilizeaza doua tehnici de forare extrem de complexe si foarte putin abordate de catre celelalte firme de profil din Romania – forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si forajul uscat cu ciocan de fund. Sa aflam impreuna cateva lucruri despre fiecare in parte!

Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid

Aceasta este o tehnica destul de complexa ce se foloseste atunci cand avem de-a face cu solurile moi si medii, asa cum este argila, pietrisul, nisipul si altele. Aceste tipuri de soluri sunt intalnite in tara noastra in zone precum Braila, Galati, Bucuresti, Vrancea, Satu-Mare si altele.

In acest caz, echipa de la Eco Drill foloseste un noroi bentonitic in scopul de a stabiliza gaura si pentru a putea elimina astfel detrisul din foraj.

Forajul uscat cu ciocan de fund

Echipa de la Eco Drill utilizeaza aceasta metoda de foraj in cazul solurilor dure si semi-dure. Printre cele ce se incadreaza in aceasta categorie putem aminti roca, granitul, marmura, calcarul si lista poate continua in acest sens. Regasim aceste soluri in Tulcea, Constanta, Brasov, Maramures, Neamt etc.

Acest tip de foraj este unul ce vine la pachet cu avantaje. Unul dintre acestea este faptul ca in orice moment al procesului de forare poate fi observata litologia solului si adancimea straturilor acvifere.

Avantajele colaborarii cu Eco Drill

Cei ce aleg sa colaboreze cu echipa de la Eco Drill in scopul executarii forajelor se bucura de anumite avantaje. In primul rand, serviciile sunt prestate de catre specialisti si personal instruit in acest domeniu, cu o mare experienta la activ.

Orice lucrare executata de catre Eco Drill beneficiaza de o garantie de minim 2 ani. Materiile si materialele ce sunt utilizate in cadrul lucrarilor sunt de calitate superioara, avand o rezistenta mare in timp.

Ar mai trebui precizat si faptul ca, datorita experientei pe care o are echipa in acest domeniu, timpul in care este executata fiecare lucrare in parte este redus la minim.

Mai multe detalii cu privire la toate serviciile pe care Eco Drill le pune la dispozitia clientilor sai regasesc cei interesati accesand site-ul oficial ecodrillforaje.ro.