“Fara unghii frumoase, nu exista maini bine ingrijte. Mainile frumoase sunt un semn al unei adevarate doamne.”

Oare care este accesoriul care se asorteaza perfect cu orice tinuta, fie ea eleganta sau sport, indiferent de anotimp? Eu as spune ca manichiura este acel element care vorbeste despre noi.

Unghiile de altfel sunt cartea de vizita a unei femei, dupa care barbatii isi formeaza o idee despre aceasta, asadar nu trebuie neglijate absolut deloc! Nu ma credeti pe cuvant? Intrebati cel putin 5 barbati ce parere au despre o femeie care are unghiile curate si ingrijite si despre acele femei care sub unghiile lor se vad “radacinile la papusoi”.

Nu suna placut, asa este, insa tocmai de aceea trebuie sa avem o grija deosebita de aceste aspecte pentru ca daca nu stiati, barbatii sunt cei mai mari critici ale femeilor. Asa cum femeile catalogheaza anumiti barbati dupa aspect si imbracaminte si barbatii fac acelasi lucru.

Asadar, nu ne spune nimeni ca exista niste standarde in materie de unghii sau ca ar trebui sa le purtam intr-un anume fel, insa cu cateva “unelte” pe care le avem la dispozitie, unghiile noastre vor arata impecabil de fiecare data.

Nolia Shop – eshopul destinat exclusiv unghiilor noastre

Pentru ca atunci cand trebuie sa alegem ceva, ne hotaram destul de greu, magazinul Nolia Shop ne pune la dispozitie o gama foarte variata de produse destinate exclusiv manichiurii noastre. Produsele sunt destinate atat pentru femeile care detin o afacere in domeniul manichiurii, cat si femeilor care nu au timp sa ajunga la un salon de infrumusetare si isi fac manichiura acasa.

Indiferent de optiunea pe care o alegi, ceea ce trebuie sa stii este ca produsele din eshopul Nolia sunt de calitate, inovative si folosindu-le vei avea o manichiura de invidiat.

Chiar si femeile care nu folosesc o oja spre exemplu, este recomandat sa foloseasca gelurile transparente pentru protectia unghiilor.  Avand in vedere paleta larga de servicii si produse, ne putem juca cu imaginatia si cu arta pentru ca, la final, sa avem o manichiura eleganta si ingrijita.

Secretul realizarii unei manichiuri perfecte este legat de produsele de calitate! Poti folosi orice culoare sau procedura in realizarea unei manichiuri, dar daca produsele nu sunt de calitate, nu vei obtine mare lucru.

Scopul magazinului Nolia Shop este de a oferi calitate la standarde inalte pentru fiecare clienta care isi doreste o manichiura de invidiat.

Contact: nolia@noliashop.com