Desi gheata carbonica poate fi considerata un moft, aceasta poate schimba complet aspectul evenimentului dumneavoastra. Aleasa si folosita corespunzator, seara va avea o nota de mister ce va fi apreciata de toti invitatii, in special daca o veti folosi in momentele cheie.

Cu toate acestea, de ce este bine sa alegeti gheata carbonica? La ce evenimente se preteaza astfel de substante? La toate aceste intrebari vom raspunde chiar in randurile ce urmeaza.

Cocktail-uri uimitoare 

Daca va doriti o seara de vis, iar bauturile sunt cheia pentru acest pas, atunci nu trebuie sa va lipseasca gheata carbonica. Aceasta va reusi sa schimbe complet tot aspectul bauturii, indiferent daca vorbim de un cocktail sau de un simplu pahar cu sampanie.

In plus, ofera un impact vizual impresionant, mai ales daca veti avea bauturi mai colorate sau o lumina buna asupra micilor creatii.

Cu toate acestea, nu uitati ca bauturile trebuie consumate dupa ce gheata a sublimat, si nu inainte, tocmai deoarece pe cat este de uluitoare, pe atat este de periculoasa pentru corpul uman. Pentru o seara in club, gheata carbonica poate deveni vedeta serii, mai ales daca este folosita corespunzator.

Racirea produselor

Sa spunem ca urmeaza sa mergeti intr-un week-end, iar lada frigorifica nu functioneaza. Daca doriti sa obtineti si sa mentineti produsele reci, atunci gheata carbonica va poate fi un real ajutor. Dat fiind faptul ca aceasta are o temperatura de –75 de grade, este de la sine inteles ca produsele si bauturile se vor raci instant.

Acelasi lucru se intampla si in cazul bauturilor alcoolice. Iar pe perioada verii, o bautura rece este mai mult decat potrivita, in special seara, la terasa sau la un eveniment mai special, oferind si un efect spectaculos si un aer mai elegant produsului final.

Un eveniment de neuitat

Nunta este un eveniment unic in viata, in care totul trebuie sa arate impecabil. De la salonul de nunta si pana la tinutele mirilor, toate detaliile sun bine puse la punct, astfel incat evenimentul sa fie unul impecabil. La acest capitol, nu putem sa nu includem si dansul mirilor, un moment special, care trebuie pregatit atent, astfel incat sa atrageti toate privirile.

Iar pentru ca stim ca va doriti un moment fabulos, gheata carbonica va reusi sa creeze minute de basm. De asemenea, produsul se potriveste foarte bine si pentru o seara de concert, pentru a scoate in evidenta scena. In plus, in cazul in care gresiti un pas pe scena, nu e nimic grav, gheata va fi prietenul dumneavoastra! 

In incheierea articolului, daca va doriti o seara magica, dar de efect, gheata carbonica nu trebuie sa va lipseasca. Desi poate parea costisitoare, in cadrul site-ului nostru, va trebui sa achitati doar 200 de lei, pentru o cutie de 18 kg.

O super afacere, nu-i asa? Asadar, ce mai asteptati? Contactati-ne acum iar noi va vom livra comanda in cel mai scurt timp posibil, chiar la usa dumneavoastra. Cu siguranta nu veti regreta achizitia efectuata pentru o seara de vis!