Femeile folosesc o multime de produse de la MakeHot pentru a se machia, asa ca vom vorbi in cele ce urmeaza despre acest aspect, si vom vedea care sunt produsele spre care ar trebui sa isi indrepte atentia.

Hidratant si grund

Aceasta se aplica pe ten dupa curatarea si hidratarea lui. Indiferent ca este un primer iluminant sau matifiant, acesta are rolul de a oferi machiajului o rezistenta mai indelungata, prelungind durata fondului de ten.Concealer si fundatie

Incepatorii pot elimina riscul de infiltrare prin adaugarea unui tampon opac in trusa lor. Formula LA, fara creioane, camufleaza imperfectiunile, permitandu-va sa utilizati mai putine fundatii. Cand se imperecheaza cu fundatia HD Invisible Cover Makeup Forever, nimeni nu va putea sa spuna unde se termina pielea si incepe machiajul.

Fond de ten

Fondul de ten este probabil cel mai cautat si cel mai important produs de machiaj in conditiile in care acesta ascunde micile imperfectiuni, si iti poate scoate in evidenta tenul intr-un mod pozitiv.

Produse pentru sprancene

Printre cele mai importante caracteristici de pe fata ta se regasesc sprancenele. Produsele pentru definirea sprancenelor le gasesti in diferite forme si texturi: creion, fard, gel, rimel.

Tus si/sau creion dermatograf – Un alt produs de makeup esential. Iti ofera mai multa expresivitate ochilor, defineste forma lor si scoate in evidenta culoarea acestora. Exista o multitudine de culori si texturi, dar este obligatoriu ca trusa ta sa contina cel putin unul negru, clasic.

Mascara

Genele lungi vor fi in orice situatie atragatoare, iar rimelul reprezinta de fiecare data modalitatea cea mai buna prin care iti vei putea pune in valoare ochii si privirea. De exemplu, ai posibilitatea de a opta pentru o mascara care iti ofera volum, sau poti opta pentru o mascara care sa iti ofere alungire, separare sau curbare.

Pudra

Este ideala pentru a finisa machiajul si a fixa fondul de ten. Ajuta pielea sa nu mai luceasca pe durata zilei, controland excesul de sebum si regasindu-se sub forma compacta sau pulbere. Aceasta nu ocupa mult loc in geanta, iar cu ajutorul unei pensule iti poti retusa oricand machiajul in timpul zilei.Ruj de buze

Niciun machiaj nu este complet fara aplicarea unui ruj de buze, iar in acest sens poti opta pentru culori de buze senzuale, precum rosu si nude. Aceste doua nuante sunt la fel de magulitoare si destul de versatile incat sa va pastreze acoperite buzele de la birou la ringul de dans.

Perii si unelte

Pentru a pune aplica machiajul corect, va trebui sa folositi instrumentele potrivite, iar aici discutam de pensule potrivite fiecarui produs in parte. Buretelul de machiaj poate fi folosit pentru produsele cu textura cremoasa sau pudrata.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre produsele de machiaj de care cu siguranta ai nevoie pentru a te machia. Poti opta insa si pentru truse profesionale de machiaj, care contin toate produsele necesare pentru machiaje profesionale, iar astfel cu putina pricepere, vei obtine un machiaj de vis pentru ocazii speciale, sau machiaje simple pentru viata de zi cu zi.