Cazul 1. Strada valeni. apa-nova . gauri in asfalt. se circula pe un singur sens-o singura banda. Excavatorul doarme. Muncitorii au pauza de masa (la 9 , la 9 jumate , la 10 fara 10 , la 11:40 , la 12:30 , la 1 , la 2 si la 2 jumate , la 3:15 , la 3:45 ca la 4 pleaca)

Cazul 2. Statia de taxi-uri din fata de la Omnia . Lucrare terminata anu trecut. Drum destul de ingust sa nu treaca 2 masini .. destul de lat sa treaca 2 matizuri cu oglinzile pliate. Monument desavarsit al prostiei .. trotuaru este kilometric (in latime). Azi au inceput sa sparga trotuaru , sa mute bordurile.. poate urmeaza sa toarne si asfalt in gaura de juma de metru ramasa.. timp pierdut , bani castigati de niste baieti.. dar urmeaza campanie electorala , nu ?

Cazul 3. Lucrari la firma luminoasa de la hotelul central. 4 baieti cu chef de munca. Primu pas – blocarea trotuarului pe toata latimea lui. Pasul doi – se observa daca blocarea trotuarului are vre-un efect. Timp dedicat pasului 2 – 3 ore. Se contorizeaza oamenii care injura , mormaie , arunca priviri semnificative. Nu se numara babele care oricum mergeau pe strada. Pasul 3. Vopsirea schelei metalice ce sustine firma – 10 minute. Success garantat