Dati vizitatorilor informatiile pe care le cauta

Furnizati continut de inalta calitate pe paginile dvs., in special in pagina „home”. Acesta este cel mai important lucru de facut.

Daca paginile dvs. contin informatii utile, continutul acestora va atrage multi vizitatori si ii va atrage pe webmasteri sa se conecteze la site-ul dvs. Pentru a crea un site util, bogat in informatii, scrieti pagini care va descriu in mod clar si precis afacerea si domeniul de activitate.

Ganditi-va la cuvintele pe care le-ar folosi utilizatorii pentru a gasi paginile dvs. pentru a include aceste cuvinte pe site-ul dvs. Iti doresti optimizare seo pentru Google eficienta? DanBradu.com este locul unde poti afla cele mai multe informatii.

Asigurati-va ca alte site-uri se conecteaza cu site-ul dumneavoastra.

Link-urile ajuta crawlerele Google sa gaseasca site-ul dvs. si pot oferi site-ului dvs. o vizibilitate mai mare in rezultatele cautarilor. Cand returneaza rezultate pentru o cautare, Google foloseste tehnici sofisticate de potrivire a textului pentru a afisa pagini care sunt importante si relevante pentru fiecare cautare.

Google interpreteaza un link de la pagina A la pagina B, ca vot pe pagina A pentru pagina B. Voturile exprimate de paginile care sunt ele insele “importante”, cantaresc mai mult si ajuta la crearea altor pagini “importante”.

Retineti ca algoritmii Google pot distinge legaturile naturale de legaturile nenaturale. Link-urile naturale catre site-ul dvs. se dezvolta ca parte a naturii dinamice a web-ului atunci cand alte site-uri isi gasesc continutul valoros si cred ca ar fi de ajutor pentru vizitatorii lor.

Link-urile nefiresti pe site-ul dvs. sunt plasate acolo in mod specific pentru a face site-ul sa arate mai popular pentru motoarele de cautare. Unele dintre aceste tipuri de linkuri (cum ar fi schemele de link-uri si paginile de intrare) sunt atent observate de catre algoritmii Google si orice politici neloiale in aceasta zona, vor depuncta site-ul in ranking.

Numai legaturile naturale sunt utile pentru indexarea si clasarea site-ului dvs.

Asigurati-va ca site-ul dvs. este usor accesibil. Construiti-va site-ul cu o structura de legatura logica. Fiecare pagina trebuie sa fie accesibila din cel putin un link text static. Utilizati un browser de text, cum ar fi Lynx, pentru a examina site-ul.

Majoritatea spider-elor vad site-ul dvs. la fel de bine ca si Lynx. Daca functii precum JavaScript, cookie-uri, ID-uri de sesiune, cadre, DHTML sau Macromedia Flash, va impiedica sa vedeti intregul site intr-un browser de text, atunci si spider-ele ar putea avea probleme in crawling-ul acestui site.

Lucruri de evitat. Nu completati pagina dvs. cu liste de cuvinte cheie, nu incercati sa plasati pagini si nu introduceti pagini “numai pentru crawlere”. Daca site-ul dvs. contine pagini, linkuri sau text pe care nu intentionati ca vizitatorii sa le vada, Google considera aceste link-uri si pagini inselatoare si poate ignora site-ul dvs.

Nu va simtiti obligati sa achizitionati un serviciu de optimizare a motoarelor de cautare. Unele companii pretind ca “garanteaza” un rang inalt pentru site-ul dvs. in rezultatele cautarii Google.

Desi firmele de consultanta legitime pot imbunatati fluxul si continutul site-ului dvs., altii folosesc tactici si tehnici neloiale in incercarea de a pacali motoarele de cautare. Aveti grija: Daca domeniul dvs. este afiliat cu unul dintre aceste servicii inselatoare, acesta poate fi interzis din indexarea Google.