De obicei, atunci cand vine iarna, toate hainele elegante ajung inchise in sifonier. Nu este corect si ar trebui sa gasesti cateva tinute simpatice chiar si pentru a tunci cand afara este un ger de crapa pietrele. Pe Neer gasesti cu siguranta cele mai frumoase tinute care te vor ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Atentie la prognoza

Este cel mai evident sfat, dar si cel mai important. Trebuie sa purtati esarfe, palarii, manusi si umbrele ceea ce poate fi o adevarata corvoada, care insa nu este necesara toata iarna. Daca stiti ca temperatura va fi putin mai ridicata sau ca ploaia nu este asteptata, va puteti imbraca corespunzator si puteti aduce doar ceea ce aveti nevoie in geanta, mai degraba decat sa luati pentru orice eventualitate toata garderoba de iarna.

Alege hainele in mod rezonabil

Uneori, iarna ar fi bine sa alegi hainele rational si nu pe baza faptului ca rochia din dantela iti place deoarece este foarte posibil sa ingheti.  Renunta la pantalonii scurti si lasa fusele subtiri in dulap, in timp ce scoti de la naftalina toate hainele groase si rezistente de iarna.

Daca esti interesata de moda haine dama pentru femei este perfect, pentru ca iarna ai toate sansele de a gasi rapid si eficient cele mai frumoase haine potrivite sezonului.

Ai nevoie de piese rezistente de iarna

In timp ce s-ar putea sa ai mai multe perechi de sandale decat ai de fapt nevoie, este foarte posibil sa ai doar 2 sau 3 perechi de cizme rezistente.  Cumpara spray-uri de protectie pentru intoarsa si piele normala si schimba incaltamintea de fiecare data cand incepe sa se deterioreze.

In mod inevitabil, vremea rece inseamna ca trebuie sa porti mai multe straturi de haine de care te vei debarasa treptat atunci cand esti in metrou sau cand intrii in. In loc sa fie nevoit sa le tii pe toate in brate este mai bine sa ai o geanta suficient de mare, astfel incat sa poti pune totul acolo imediat ce te dezbraci si sa iti mentii starea de confort.

Paltoanele sunt numai bune pentur iarna. Da, sunt scumpe, dar vei purta unul in fiecare zi pentru cea mai mare parte a anului, asa ca merita sa cumperi mai multe, astfel incat sa nu ramai blocati in aceeasi tinuta pana in aprilie. Poti alege cateva stiluri diferite – o parka, o haina din lana, un palton de stofa – astfel incat sa ai ceva pentru fiecare ocazie si sa nu te plictisesti de aceleasi haine. In felul acestea toate vor rezista mai mult.

Iarna poate face ravagii cu pielea si machiajul nostru, ceea ce inseamna ca si hainele de piele pot sa aiba de suferit. Evita sa atingi si sa cureti pielea afectata de inghet pana cand aceasta se dezgheata complet.

Tinand cont de toate aceste sfaturi vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate de la tinuta ta. Nu este greu sa obtii tinute interesante chiar si pe timpul iernii atunci cand studiezi revistele de moda.