Orice pasionat de masini isi doreste la un moment dat sa aduca imbunatatiri si sa faca modificari la masina. Fie ca este vorba de performanta acesteia sau despre aspect, investitiile acestea sunt necesare, in special daca vrei ca masina ta sa reziste mai mult timp.

Pentru cei care calatoresc sute de km pe saptamana este important confortul si ca masina sa ajunga la puterea asteptata pentru a fi in siguranta pe drumurile publice si pentru a putea ajunge la destinatie in timpul dorit.

 Creste puterea motorului

Poti beneficia de servicii de diagnoza auto, chip tuning, reparatie filtru de particule sau a calculatorului auto. Cei de la GxG pot aduce modificari la masina cu privire la soft, pentru a-i imbunatati performanta. Procesul de chip tuning este unul dintre serviciile oferite de acestia, care nu afecteaza in niciun mod negativ masina, doar aduce imbunatatiri.

Motorul masinii din fabrica este setat la o anumita putere, dar aceasta nu reprezinta capacitatea sa reala. In urma acestui proces se poate beneficia de o putere mai mare care ajuta la depasiri mai in siguranta si o placere mai mare de condus.

Chip tuningul presupune schimbari la nivelul softului auto. Acesta se ocupa cu functionarea optima a acceleratiei, turbinei, sistemului de injectie si alte mecanisme. Fiecare masina, in functie de tip si de anul fabricatiei necesita o atentie deosebita, astfel incat cei de la GxG se ocupa de fiecare masina in parte, in functie de puterea ei si de capacitatea la care poate ajunge.

Consum scazut de carburant

Optarea pentru chip tuning poate aduce si alte beneficii pe langa puterea crescuta a motorului. Procesul de eco tuning este una dintre cele 3 variante in vederea chip tuningului si este si cea mai complexa si benefica.

Pentru cei interesati de tuning masini aceasta ar fi varianta potrivita, eco tuningul. Aceste modificari pot creste puterea motorului cu pana la 25%, dar in acelasi timp scade consumul de carburant. In special persoanele care conduc multi km pe an, daca opteaza pentru acest tuning vor simti o scadere considerabila a costurilor consumului de carburanti in timp.

Imediat dupa modificari clientul este incurajat sa testeze masina, efectele si schimbarile simtindu-se de la primele acceleratii. Pentru oricine nu este multumit de modificari, masina este readusa la perimetrii normali de functionare, fara nici un cost.

Pentru orice informatii ii poti contacta pe cei de la GxG Tuning la numarul de telefon 0763 998 841 sau la adresa de email gxgchiptuning@gmail.com.