Odata cu trecerea anilor, videochatul a fost asociat cu o multime de lucruri rusinoase, precum pornogragia sau prostitutia, insa cu siguranta nu exista legatura intre acestea. Videochat-ul este reglementat in Romania prin Legea 196/2003, modificata ulterior de legea 496/2004, ceea ce inseamna ca fetele care aleg sa practice aceasta activitate nu incalca legea.

Fetele care isi doresc o asemenea cariera, in primul rand trebuie sa fie majore, pentru ca doar in aceste conditii pot fi angajate. Locurile de munca din aceasta industrie sunt perfect legale, iar in afara ca videochat-ul este reglementat in Romania, modelele vor avea contracte individuale de munca, si contributii platite la stat. De-asemenea, vor avea si asigurare medicala.

Apoi, pe langa toate acestea, este necesar ca aspirantele la o cariera atat de bine renumerata, sa indeplineasca unele cerinte de baza, pentru a putea desfasura aceasta activitate.

Cunostinte solide de limba engleza

Fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie, cu siguranta au nevoie de cunostinte solide in limba engleza. Este important sa poata comunica in aceasta limba, deoarece toate persoanele cu care vor interactiona virtual, sunt din strainatate, iar limba engleza este principala limba de circulatie internationala.

Fetele care nu cunosc foarte bine limba engleza si nu pot comunica fluent in aceasta limba, pot participa la cursuri de engleza, si vor fi sustinute in acest sens.

Aspect fizic placut

Aspectul fizic placut este o cerinta de baza in aceasta activitate, pentru ca trebuie sa fim seriosi si sa recunoastem, clientii care plastesc sume mari de bani pentru a petrece timp in compania modelelor, isi doresc sa vada la web, fete frumoase si care arata bine, si care sunt capabile sa le satisfaca toate fanteziile.

Deschise la minte

Fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie trebuie sa fie deschise la minte, trebuie sa fie intelegatoare, si sa invete cum sa comunice cu fiecare client. De-asemenea, atunci cand participa la sedinte cu un fotograf videohat, trebuie sa asculte sfaturile acestuia, care le poate oferi informatii despre cum sa se pozitioneze pentru poze, cum sa se imbrace, etc.

Fetele care trec proba interviului pentru a deveni modele de videochat, cu siguranta vor avea o multime de beneficii, iar in continuare vom prezenta cateva dintre acestea.

Salarii foarte mari

Cel mai mare avantaj este cu siguranta acesta. In comparatie cu alte joburi din Romania, din videochat se castiga foarte multi bani, iar modelele castiga cateva mii de dolari in fiecare luna.

Program flexibil

Alt mare avantaj este programul de lucru flexibil. Fetele care obtin un job ca model de videochat, pot alege cand si cum isi doresc sa lucreze, noaptea sau ziua. Astfel, pot avea timp liber pentru a desfasura alte activitati.

Promovare si creare brand

Fetele care practica videochatul, isi pot asuma acest lucru, si pot opta pentru crearea si dezvoltarea brandului personal. Studiourile de videochat pot apela la ajutorul unui fotograf videochat precum Andreescu Gabriel, care creaza teasere videochat si fotografii videochat perfecte, iar pe https://www.andreescugabriel.ro/teaser-videochat, veti vedea despre ce este vorba.

Cele mai reusite fotografii videochat, la fel ca si un teaser perfect, vor contribui foarte mult la promovarea modelelor, care in scurt timp isi vor crea propriul brand, si vor ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului.

Confidentialitate

Cu siguranta insa, nu toate fetele isi asuma activitatea prestata, iar unele fete vor dori ca datele lor sa fie confidentiale, pentru ca nimeni sa nu afle ceea ce muncesc.

Studiourile de videochat, cu siguranta le respecta decizia acestor modele, insa si ele vor avea parte de sedinte foto videochat si teasere videochat, pentru a fi promovate pe platformele cu care studiourile colaboreaza; insa nimeni nu va descoperi din Romania cu ce se ocupa modelele.

Nu este necesra experienta

In aproape toate domeniile de activitate, se cere un minim de experienta la angajare, insa aici nu este cazul. Fetele care isi doresc o cariera in lumea videochat-ului, pot fi angajate chiar si fara experienta. La studio, vor fi invatate de catre cei mai buni traineri despre ce si cum trebuie sa faca la job.

Cat despre sedintele de fotografii videochat de care modelele au nevoie, si despre realizarea teaserelor video, acestea vor fi ghidate pas cu pas de catre un fotograf videochat profesionist, astfel incat si fotografiile sa fie impecabile, dar si materialele video.

Se poate lucra si de acasa

Videochat-ul poate fi facut si de acasa, insa cu siguranta aceasta idee nu este cea mai stralucita. La studio, exista toate conditiile necesare pentru ca modelele sa isi poata desfasura activitatea. Acasa insa, modelele trebuie sa aiba un spatiu special amenajat, dar si aparatura foarte performanta.

In plus, trebuie sa aiba un decor impresionant, pentru realizarea fotografiilor si a teaserelor, prin intermediul carora vor intentiona sa atraga cat mai multi clienti, pe platformele de videochat pe care vor fi prezente.