Atunci cand ne planificam un concediu, este ideal sa cunoastem in cele mai mici amanunte locurile in care dorim sa ajungem si obiectivele pe care le avem de vizitat. Cel putin cand suntem doar intre adulti, cu planuri sic chef de drumetie, atunci apelarea la mijloace de transport in comun sau chiar la oprirea unei masini de ocazie nu constituie o problema.

Daca suntem insa personae ceva mai comode si mai avem cu noi si bagaje multe si copii, atunci orientarea spre on firma de inchirieri auto poate reprezenta o solutie adecvata. Odata ce am ajuns in acest punct, este clar ca va trebui sa incepem alte cautari, in afara celor care presupun alegerea perioadei concediului si a camerei de cazare.

Cum alegem insa compania de inchirieri auto Bucuresti si ce asteptari ar trebui sa avem de la aceasta? Mai mult, cum alegem masina care credem ca ne trebuie in astfel de cazuri, pentru a nu ne trezi ca am dat banii degeaba? Iata doar cateva intrebari la care vom incerca sa raspundem in randurile ce urmeaza.

Ce companie de inchirieri sa aleg?

Indiferent ca suntem in tara sau in strainatate, ar fi bine sa ne orientam cu grija atunci cand procedam la selectarea unei companii de servicii rent a car. Astfel, cel mai bine ar fi sa apelam la companiile recunoscute si nu la firme fantoma, chiar daca acestea din urma ofera preturi cu mult mai avantajoase.

Astfel, dat fiind ca nu mergem in fiecare zi in concediu, apelarea la o companie cunoscuta ne poate oferi garantia seriozitatii si a promptitudinii. Vezi aici beneficii extra pentru inchirieri auto doar la Trax Auto.

Spre deosebire, la companiile no-name ne putem trezi fie ca masinile puse la dispozitie nu corespund cu cele afisate pe site ori conditiile de inchiriere sunt prea severe. Mai mult, ne putem trezi ca nici nu au masini disponibile la momentul contractarii. In acest caz, cei cativa euro pe care i-am economisit s-ar putea sa ne faca mai mult rau decat bine.

Ce model sa aleg?

Este clar ca, in momentul in care cauti o masina pe internet de inchiriat, nu te vei orienta din prima spre model in detaliu, ci vei alege in primul rand o clasa. Poti sa vezi aici ofertele speciale de la Trax Auto. Daca sunteti doar doua persoane, intr-un sejur romantic, atunci inchirierea unei masini din gama mini este ideala.

Daca sunteti cu mai putine bagaje si pana in patru persoane, va puteti orienta sprfe clasa subcompacta – Opel Corsa, Ford Fiesta, etc, iar daca sunteti patru persoane si cu bagaje, o masina din clasa compacta s-ar plia de minune. Desigur, pentru cei cu ceva mai mult bani la dispozitie, se pot incchiria si masini de lux, de tip Audi sau BMW.