Petrecem destul de mult timp in dormitor, chiar daca ritmul alert al societatii presupune din ce in ce mai putine ore de somn. Acest lucru ar trebui cu atat mai mult sa iti influenteze alegerile atunci cand iti doresti sa achizitionezi un pat.

De ce? Pentru ca fiecare ora de somn trebuie sa fie optimizata si patul ar trebui sa iti indeplineasca o cerinta stricta – sa ai parte de un somn odihnitor. Petrecem cel putin o treime din viata in pat, asadar acest spatiu trebuie sa fie relaxant si confortabil.

Dormitorul este incaperea careia sa ii oferi o mare parte din atentie, deoarece este locul responsabil de refacerea energiei pentru a doua zi, pentru a fi in forma sa indeplinesti diversele task-uri. Pentru a alege un pat confortabil si in ton cu necesitatile si preferintele de stil este indicat sa urmaresti cateva aspecte general valabile.

Calitatea este un criteriu de baza, iar DivaHome este un punct de interes pentru publicul larg ce isi doreste paturi dormitor rezistente, confortabile si in pas cu tendintele actuale din lumea design-ului interior.

Modele de paturi pentru dormitor recomandate de DivaHome

Calitatea patului este un aspect alcatuit din aspecte precum: materialul cadrului, rezistenta, functionalitatea. Pentru ca in dormitor ar fi ideal sa domneasca starea de relaxare, in cele ce urmeaza vor fi prezentate 3 modele de paturi dormitor de la DivaHome care sunt embleme ale confortului.

*Patul Aspen

Acest model are dimensiunile de 180×200 si este ideal pentru cuplurile care iubesc simplitatea. De asemenea, este un pat potrivit pentru dormitoarele minimaliste, amenajate in stil modern. Confortul este redat de faptul ca este tapitat, iar in ceea ce priveste rezistenta, patul Aspen este confectionat din lemn de o calitate superioara.

De cand nu ai mai citit o carte in pat? Ei bine, acest model iti va permite sa revii la pasiunea cititului, datorita tabliei care permite relaxarea si in acelasi timp o pozitie optima pentru coloana vertebrala.

*Patul Tiffany

Acesta este un model de pat la care orice domnisoara viseaza. Design-ul este inspirat din filmele romantice. Dimensiunea este ideala pentru o singura persoana (90×200). Patul Tiffany este tapitat cu material textil roz, cu un design inedit, rafinat si elegant, perfect pentru a decora o camera de adolescenta.

*Patul Texas

Patul Texas este se regaseste in topul preferintelor de la DivaHome, deoarece se asorteaza perfect la orice stil de amenajare. Estetic vorbind, acest pat este exact definitia elegantei redate prin simplitate. Nuanta de gri confera vizual un confort aparte, iar materialul din care este confectionat completeaza senzatia de relaxare.

Paturile sunt piese de mobilier ce indeplinesc un dublu rol – estetic si practic. Totusi, balanta ar trebui sa incline spre calitate, deoarece aceasta defineste in final starea ta generala in fiecare zi.

Un somn odihnitor este remediul pentru multe probleme cu care te confrunti pe plan psihic. Modelele de pat prezentate, dar si alte paturi dormitor gasesti in cadrul paginii oficiale a magazinului prezentat, divahome.ro.