Videochatul este una dintre cele mai „discutate” meserii, este de ajuns sa pronunti numele ei si deja 3 persoane vor comenta urat. Cu toate acestea oare cati dintre noi stim ce este cu adevarat videochat-ul?

Videochat-ul, asa cum ne spune si numele lui, reprezinta o conversatie video intre doua persoane. Aproape la fel cum sunt si videocall-urile de pe facebook sau skype. Spun aproape pentru ca atunci cand esti model videochat pentru fiecare apel primesti bani, respectiv cel care te contacteaza trebuie sa plateasca. Reusesti sa ai o discutie mai mare, primesti mai multi bani.

Putem spune ca videochat-ul se numara de asemenea printre cele mai bine platite locuri de munca de la noi din tara, dar si din afara. Daca alegeti un studio ok veti beneficia si de contract de munca ceea ce inseamna ca nu veti avea probleme cu legea. Doar ganditi-va ca va vor fi platite toate contributiile exact ca in cazul unui loc de munca obisnuit si la final veti ramane cu si mai multi bani.

Studio-urile de videochat fac tot posibilul pentru a oferi cele mai bune conditii, cele mai bune aparate si personal care sa raspunda la intrebari. Confortul este un atuu pe care acest job il aduce, trebuie sa recunoastem ca acele camere arata mirific si parca te imbie sa petreci cat mai mult timp in ele. De asemenea trebuie sa recunostem si faptul ca avand acces la numeroase prime suntem si mai dornice de a lucra si de a avansa.

In aceasta meserie fetele care lucreaza, care isi imbunatatesc serviciile sunt si mai apreciate. Ele au ocazia de a avansa, de a castiga mai multi bani si desigur de a castiga mai multi clienti. Stiu ca de multe ori avem impresia ca doar cele mai frumoase fete au de castigat din aceasta meserie. Acest lucru este total gresit, pentru a castiga nu trebuie decat sa ne folosim de cunostintele noastre, sa reusim sa il cucerim pe cel caruia ne adresam.

In plus atunci cand aducem vorba de videochat cei din jur au tendinta de a asocia asta cu fetele care practica prostitutia. Acest lucru nu sunt reale. Ca si model videochat nu esti obligata sa te dezbraci, poti oricand sa opteti pentru videochat non-adult. In plus nimeni nu te obliga sa faci ceva, tu esti cea care ia decizii.