Cand te gandesti la detergenti ti se pare un produs banal ce nu ar trebui sa iti consume prea mult timp pentru a fi ales. In realitate insa, pe masura ce industria aceasta s-a tot dezvoltat si magazinele si-au diversificat si ele oferta, au aparut tot felul de variante de detergenti. Avem diversitate de sortimente, cantitate, parfum, preturi. Tocmai asta devine confuz – ce sa alegem?!

Ne ghidam dupa preturi. Cu sinceritate maxima, oricine poate spune ca in cele din urma bugetul este cel care dicteaza alegerile. Asadar, nu iti doresti sa cheltui exagerat de mult cumparand detergenti, dar ai nevoie ca acestia sa fie eficienti la spalare. Alege din oferta de la noi.ro!

Catalogul de la Noi este generos in oferte

Avand in vedere ca detergentul este acel gen de produs ce nu implica urgenta in cumparare, ai suficient timp incat sa iti programezi sesiunea de cumparaturi. Mergi in cautare de detergenti la Noi, fie in magazinul fizic, fie in cel online. Ai aici diversitate de branduri incat sa alegi in functie de buget si nu numai.

In gama de produse de curatenie de la Noi vei gasi detergenti pentru tot ce tine de casa: detergent lichid sau cel clasic, in cantitati diferite, pentru haine albe sau colorate, inclusiv detergenti de vase. Cu totii stim cat de iritant este sa speli insistent cu o cantitate mare de detergent de vase pana cand grasimea de pe vase este eliminata. Asta inseamna implicit si risipa de apa si energie. Alege un detergent eficient, care se dizolva rapid si bine chiar si in apa rece si pe care il poti folosi rentabil.

In ceea ce priveste detergentii pentru haine, daca va stiti cu pielea sensibila sau alergii la unele produse, alegerea va fi una minutioasa. Din fericire, la Noi sunt zeci de variante de detegenti, inclusiv cei de calitate germana. Testeaza si alege ce se potriveste tie si familiei tale. Dupa ce ai descoperit varianta ideala de detergent, care curata asa cum iti place, nu lasa testurile dure, rigide, nu afecteaza calitatea materialelor, poti comanda si in cantitati mai mari.

Noi este magazin de tip cash&carry

Aici orice cumperi sau comanzi din online inseamna un pret mai bun per bucata, cu cat cantitatea este mai mare. Cumperi un bax de detergent lichid si uiti pentru o vreme de nevoia de a cauta prin diverse magazine oferte pentru aceasta gama de produs.

Descopera la Noi detergent lichid sau nu, special pentru tesaturi colorate sau negre – care mentine negrul intens al hainelor in procesul de spalare, dar curata in profunzime – sau chiar si detergenti speciali pentru masina de spalat vase. Alege ceva potrivit si comanda avantajos o cantitate mai mare.

Daca esti din capitala, prefera sa mergi la sediul fizic, in magazinul Noi. Experienta de cumparare va fi una mai placuta, poti cere asistenta la cumparare, ai consilierii din echipa care te vor indruma. Analizeaza fiecare produs in parte, citeste eticheta produsului si alege atent.

Contact:

0771 680 398

comenzi@noi.ro.