Este legal videochatul?

Domeniul videochatului reprezinta o activitate economica, astfel ca aceasta se supune legislatiei in vigoare. De mentionat insa este faptul ca, la fel ca in orice alta afacere, fiecare studio va respecta mai mult sau mai putin legea. Discutand insa strict despre reglementari legale, mentionam faptul ca videochatul in tara noastra este reglementat prin Legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004.

In ceea ce prinveste studioul de chat Money Studio Bucuresti, mentionam faptul ca acesta respecta toate prevederile legale, pentru ca modelele sa aiba posibilitatea de a-si construi pe termen lung o cariera in aceasta industrie.

Iti doresti un astfel de job? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta vei semna un contract cu studioul de chat Money Studio Bucuresti, in care sunt prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. De asemenea, este deosebit de important de mentionat faptul ca fiecare suma de bani va aparea in acte si va fi impozitata in mod corespunzator.

Cati bani pot face in prima luna de videochat?

In momentul in care intentionezi sa te angajezi ca model videochat, este important sa stii ca poti avea venituri cuprinse intre cateva sute si cateva mii de $, in functie de implicarea si profesionalismul de care dai dovada. Fireste, in prima luna de activitate vei avea castiga o suma de bani decenta, insa mai apoi, odata cu trecerea timpului si cu acumularea de experienta, incasarile tale vor fi mult mai mari.

Conteaza foarte mult si modul in care lucrezi, conteaza si cat de mult lucrezi, si conteaza foarte mult si cunostintele tale de limba engleza. Acest lucru este firesc in conditiile in care vei interactiona doar cu clienti straini, care se afla in afara Romaniei.

Trebuie sa arat perfect, sa am 90-60-90?

Gusturile nu se discuta niciodata, asa ca nu este necesar sa ai 90-60-90. Exista insa si un numar mare de barbati carora le plac femeile 90-60-90 asa ca acestia isi vor dori sa plateasca doar pentru compania acelor femei.

De precizat este faptul ca exista si exista barbati care prefera femeile slabe si care platesc pentru compania lor, asa cum exista si barbati care vor femei mai plinute. Unora dintre clientii studiourilor de videochat le plac femeile indraznete, altora le plac mai mult femeile angelice, delicate.

Pentru a reusi sa ai o cariera de succes in domeniul videochatului, este neaparat sa fii o femeie care mai intai de toate se iubeste pe ea si care pune pret pe imaginea ei. Acest lucru inseamna ca vei face totul pentru a fi frumoasa in orice clipa, iar clientii cu siguranta adora frumusetea.

Barbatilor le plac femeile sociabile, increzatoare propriile puteri, asa ca trebuie sa ai si aceste calitati pe langa frumusete pentru a putea avea o cariera de succes in aceasta industrie; iar videochatul in mod evident pe langa bani, iti va aduce multa incredere in propriile forte si te va ajuta sa iti pui mult mai bine in valoare toate calitatile.

Nu am experienta in domeniu, in cat timp pot ajunge un model de videochat de succes?

Ca in orice alt domeniu, si in aceasta industrie putem spune ca evolutia unei persoane in cariera depinde doar de ea. Fiecare model videochat beneficiaza de o perioada de training in care va primi toate informatiile necesare despre site-urile de videochat, dar si mici “trucuri” care ii vor fi de mare ajutor pentru a face fata provocarilor.

De asemenea, este important de mentionat faptul ca un rol semnificativ catre succes il au si cunostintele de limba engleza pentru ca dupa cum am mai spus mai sus, clientii studiourilor de videochat sunt straini.

Conteaza de-asemenea ca modelele sa aiba firea sociabila si sa stie sa puna in practica toate acumulate in timpul perioadei de training. Se poate spune ca un model videochat poate ajunge la succes intre 2 si 6 luni de la angajare in aceasta industrie.

Ce varsta trebuie sa am? Pana la ce varsta pot face videochat?

Fiecare model videochat trebuie sa aiba varsta de 18 ani impliniti, in timp ce varsta maxima poate fi diferita de la un studio la altul.

Exista de exemplu studiouri videochat care nu angajeaza modele care au depasit varsta de 35 de ani. Exista si studiouri care pun mai mult pret pe calitatile si frumusetea modelului decat pe varsta, si de ce sa nu recunoastem, exista femei care la 40 de ani arata mult mai bine decat multe fete la 18-20 de ani.

Asigurati cazare modelului? Este gratuita?

Cu siguranta raspunsul acestei intrebari conteaza foarte mult pentru fetele care viseaza la o asemenea cariera. De mentionat este faptul ca anumite studiouri ofera cazare gratuit, alte studiouri ajuta modelele sa isi gaseasca o cazare potrivita. Depinde foarte mult de politica studioului.

Ce inseamna program flexibil de videochat?

Toate anunturile cu privire la locurile de munca disponibile in aceasta industrie sustin ca programul de lucru este flexibil. Ei bine, intr-adevar, modelele pot alege cand si cum isi doresc sa lucreze (noaptea sau ziua), insa pentru a avea castiguri substantiale, si modelele care practica videochatul trebuei sa lucreze tot 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana.