Atunci cand trimiti un colet dupa predarea acestuia la curier practic iti inchei sarcina. Totusi daca detii un magazin online spre exemplu si de timpul de expeditie depinde si multumirea clientilor tai parca nu mai esti la fel de relaxat si iti doresti totul cat mai rapid.

Pentru cei care au in vedere necesitatea de a gasi servicii rapide si sigure E-livrat poate fi solutia. Asta pentru ca dispune de 3 tipuri de servicii si toate acestea se refera la un punct comun si anume rapiditatea cu care vor realiza livrarea.

Curier rapid Azi

Se refera la un serviciu disponibil doar pentru capitala. In functie si de ora de predare a unui colet, acesta poate ajunge in aceeasi zi la destinatie, intr-un interval de 2 pana la 6 ore distanta. Va fi insa o singura incercare de a livra, timp maxim de asteptare de 15 minute si colete ce nu depasesc 15 kg.

Pe plan local deci, un astfel de serviciu inseamna un avantaj si clientii tai pot beneficia de rapiditate ca niciodata.

Curier a doua zi

Pentru colete de pana la 30 de kg E-livrat iti pune la dispozitie serviciul de curier rapid a doua zi. Ce predai azi ajunge maine la destinatar si asta suna destul de bine. In acest caz, timpul de asteptare al curierului este de 10 minute si vor exista doua incercari de livrare.

Curier national este al treilea serviciu din lista celor de la E-livrat si de data aceasta timpul de expediere nu mai poate fi acelasi, intrucat pot sa apara si alti factori care determina intarzieri. Cert este ca expedierea va fi rapida si sigura si astfel coletul este intact. Post colaborare sa spunem iti poti exprima si feedback-ul cu privire la modul in care ai colaborat cu aceasta firma.

De ce intarzie un colet

Desi ai tendinta sa dai vina pe curier, de fapt motivele de intarziere pot fi diverse. Porneste de la logistica firmei de curierat, cat de bine isi gestioneaza comenzile si transporturile planificate si ce retea au, ce acoperire au in tara – sedii, masini, curieri etc.

Un colet intarzie si daca sunt probleme legate de plata, de detaliile comenzii, neconcordanta de date pentru a identifica persoana care urmeaza sa primeasca un colet.

Afla mai multe despre servicii de calitate pe aceasta nisa de la e-livrat.ro.