In anul 2020, numarul cetatenilor romani care traiesc in Marea Britanie este unul foarte mare, iar acest lucru este firesc in conditiile in care nivelul de trai din aceasta tara este unul mult mai mare in comparatie cu cel din Romania.

In Anglia, Scotia sau Irlanda, traiesc comunitati foarte mari de romani (mai multi decat in Tara Galilor de exemplu). Acestia sunt foarte multumiti de viata pe care o duc in Marea Britanie.

Unii romani insa, si-au gasit sfarsitul in Regatul Unit, din diferite motive. De cele mai multe ori, familiile greu incercate au accesat https://www.repatriere-decedati.ro, pentru a lua legatura cu compania de repatriere decedati.

Probabil va ganditi ca nu este rentabila repatrierea decedatilor din Regatul Unit, insa cu siguranta va inselati. Costurile medii ale inmormantarii in fiecare tara din Regatul Unit, sunt mult mai mari decat costurile repatrierii, motiv pentru care familile greu incercate acceseaza https://www.repatriere-decedati.ro, pentru a-si repatria decedatii.

Costul mediu al unei inmormantari in Marea Britanie este de 3.757 de lire sterline. In medie, costul pentru o inhumare este de 4.267 lire sterline, in timp ce costul mediu pentru o incinerare este de 3.247 lire sterline.

Exista multe lucruri la care sa te gandesti si sa decizi atunci cand aranjezi o inmormantare. Adesea este o perioada dificila pentru familie si prieteni care se confrunta cu pierderi.

O inmormantare este si ea, spre surprinderea unora, mult mai scumpa decat credeau ei, costand adesea mii de euro. Va vom oferi o defalcare a costurilor si va vom sugera cateva moduri de a va ajuta sa planificati o inmormantare buna, dar accesibila.

Lucruri de luat in considerare

Este posibil sa aranjati o inmormantare in timp ce faceti fata durerii si simtiti ca trebuie sa actionati rapid si cu putina sau deloc experienta recenta. Unii oameni au idei puternice despre cand ar trebui sa se ocupe de o inmormantare.

Merita sa aveti in vedere urmatoarele puncte:

 • Alegeti o inmormantare care este accesibila si este potrivita pentru persoana care a murit. Este putin probabil ca persoana care a murit sa doreasca ca tu sa te angajezi in datorii pentru a plati inmormantarea sau taxele stresate despre finante. Nu este gresit sau lipsit de respect sa te gandesti la costurile de inmormantare.
 • Optiunile mai scumpe nu fac o inmormantare mai buna. Cuvintele, muzica si actiunile pot fi mai semnificative decat masinile si sicriele scumpe.
 • Costul mediu al unei inmormantari
 • Cifrele recente arata ca o inmormantare folosind un director funerar costa in medie 3.757 de lire sterline. Acest cost poate varia destul de mult, in functie de locatie si aranjamentele funerare. De exemplu, ofertele din Londra pot varia pana la 2.315 lire sterline. Dar este posibil sa aveti o inmormantare semnificativa cu mult mai putini bani cheltuiti.
 • De exemplu, puteti avea o „cremare directa”, care costa aproximativ 1.700 de lire sterline si apoi organizati o ceremonie acasa. Sau puteti aranja chiar si inmormantarea, economisind astfel niste bani.

Costuri ale tertilor (cheltuieli de plata)

 • Cheltuielile unei terte parti, cunoscute si sub denumirea de „cheltuieli de despagubire” este un termen de lux pentru taxele pe care trebuie sa le platiti unui tert pentru a ingropa sau a crema cadavrul.
 • Daca utilizati un director de inmormantare, este probabil sa gestioneze aceasta plata pentru dvs., dar probabil ca vor cere acesti bani in avans.
 • Costurile pot varia foarte mult in functie de alegerile dvs. De exemplu, o cremare este in mod normal mai ieftina, chiar daca utilizati un director de inmormantare.
 • Cu toate acestea, costurile de inmormantare variaza enorm in sus si in jos, cu un nou mormant care costa de la putin peste 550 de lire sterline in Belfast, la peste 4700 de lire sterline in Londra si Brighton.
 • Costurile tertilor pot include, de asemenea, taxe pentru anumite servicii.
 • Majoritatea directorilor de inmormantare va vor solicita sa platiti costurile de plata inainte de inmormantare.

Se poate vedea asadar, faptul ca o repatriere a persoanelor decedate din tarile Regatului Unit, din punct de vedere financiar este mult mai atractiva decat inmormantarea acesteia in Regat.

Acesta este si principalul motiv datorita caruia, cele mai multe familii care au primit vestea ca un membru al familiei s-a stins in Marea Britanie, acceseaza https://www.repatriere-decedati.ro, pentru repatrierea persoanei decedate.

In ceea ce priveste serviciile de repatriere decedati, atat din Anglia, cat si de pe intreg teritoriul Regatului Unit, sau din intreaga Europa; reprezentantii firmei de servicii funerare se vor ocupa de intreaga procedura.

Acestia se vor ocupa de obtinerea tuturor documentelor care sunt necesare in vederea realizarii transportului funerar international.

Totodata, reprezentantii firmei de servicii funerare, sunt cei care vor prelua trupul neinsufletit, si il vor transporta pana la destinatie, anuntand insa familia din cand in cand, pe unde se afla masina care transporta persoana decedata.

Pana si sicriul necesar repatrierii, care este unul special, din zinc la interior si lemn la interior, este achizitionat de la firma respectiva.