Nu este suficient doar un motor ca sa pornesti la drum. O calatorie necesita mai multe dispozitive pentru a avea echipamentul necesar pentru plecare. Cu totii stim ca tehnologia a evoluat foarte mult in ultimii ani, ne dorim aparatura de ultima generatie, vrem ca totul sa fie cat mai usor de folosit fie ca vorbim despre un navigator sau de un mp5 player auto.

Cu cat sunt mai noi dispozitivele, cu atat sunt mai perfomante, cu fel si fel de functii atragatoare. Multe dintre ele nu se gasesc din oficiu atunci cand iti cumperi o masina. De aceea pe buz.ro gasesti o multime de dispozitive care sa satisfaca anumite nevoie sau lipsuri ale autoturismului, cum ar fi incarcatoare auto, mp5 player auto, sisteme de alarma si altele.

Mai jos sunt cateva exemple pe care ar trebuie sa le iei in considerare daca doresti un plus de imbunatatirea pentru autoturismul tau:

Sistemul antifurt – nu risca sa iti lasi masina nesupravegheata, chiar daca o incui, iti recomand sa ai mereu o alarma, daca atunci cand ai cumparat-o nu ai primit-o cu aceasta functie. Sistemul este format din mai multe componente specifice printre care si contactele, care se pun in zone precum capota, portiere sau chiar si portbagaj.

Daca cineva incearca sa forteze masina sau sa o sparga, atunci se va declansa alarma si tu vei fi informat prin intermediul unei sirene de alarma. Daca doresti mai multa siguranta atunci nu acorda atentie pretului. Cu cat sunt mai costisitoare cu atat sunt mai bune si eficiente.

Mp5 player auto – intr-o masina in care nu este muzica nu este o atmosfera placuta. La unele casetofoane mai vechi nu ai cum sa pui muzica de pe telefonul mobil sau prin optiunea bluetooth. Dar asta nu trebuie sa reprezinte o problema deoarece ele pot fi inlocuite cu altele noi, performante cu multe alte functii, precum preluarea apelurilor telefonice, ascultare de muzica cu CD, card, stick, sau chiar si cablu AUX.

Suport pentru telefon – la drumuri lungi ai neaparat nevoie de un suport pentru telefon mai ales daca vrei sa utilizezi navigatia sau daca trebuie sa ai mereu telefonul la indemana pentru a prelua apelurile pe modul difuzor.

Camera video – poti sa o folosesti atat pentru monitorizare, cat si pentru a face parcari mai precise. De asemenea, exista posibilitatea sa surprinzi anumite evenimente sau fenome fara sa fii nevoit sa pui pe cineva sa le filmeze.

Portbagaj suplimentar – daca vrei sa pleci impreuna cu familia, cu siguranta o sa ai nevoie de un loc suplimentar. Spatiul predestinat bagajelor uneori este insuficient si daca planuiesti sa cumperi si suveniruri deja trebuie sa iti faci un plan de rezerva.

Sau mai este posibilitatea sa ai nevoie de un spatiu frigorific pentru a mentine mancarea rece sau pentru a transporta anumite produse ce necesita o temperatura optima.

Unele dispozitive sunt indispensabile, chiar daca pe moement nu realizezi asta. Dar cine stie ce fel de produse sunt necesare in era aceasta a tehnologiei. Daca vrei sa afli intra pe buz.ro si descopera-le. Poti comanda de aici mp5 playerul auto de care ai nevoie, dar si car kituri sau alte astfel de dispozitive practice.