Majoritatea bărbaților se află într-o mare dilemă atunci când doresc să o ceară pe iubita lor în căsătorie, iar una dintre marile problemele cu care se confruntă este alegerea unui inel de logodnă. Iată ce aspecte ar trebui să ai în vedere înainte de a lua decizia de cumpărare:

Tipul inelului în funcție de montură

  1. Solitaire – inelul clasic cu o singură piatră poziționată în centru;
  2. Three-Stone – modelul care cuprinde trei pietre, una centrală, iar celelalte două așezate de o parte și de alta a celei din centru;
  3. Halo – acest inel are o piatră mai mare poziționată în centru și alte câteva geme de mici dimensiuni așezate în părțile laterale;
  4. Eternity – inelul care cuprinde mai multe pietre de mici dimensiuni, așezate simetric pe cea mai mare suprafață a cercului.

De unde poți cumpăra cele mai frumoase inele de logodnă

De-a lungul timpului, marii bijutieri au confecționat inele de logodnă lucrându-le cu finețe, cu precizie și cu minuțiozitate. Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o industria bijuteriilor, magazinele online se extind și în mediul digital.  Astfel că în ziua de astăzi, ai la dispoziție o sumedenie de modele variate din care poți alege la prețuri pentru toate buzunarele. De exemplu, pe website-ul magazinului E-ring, poți alege inelul ideal dintr-o paletă diversă de bijuterii.

Alege inelul de logodnă în funcție de personalitatea iubitei

Unii oameni consideră că inelul de logodnă este doar o convenție socială, în timp ce pentru alții reprezintă o promisiune de iubire și de loialitate față de parteneră. Prin urmare, dacă dorești să-i alegi un inel deosebit, ar fi indicat să ții cont de personalitatea iubitei tale. Astfel, poți opta pentru unul dintre modelele de inele prezentate mai sus:

Pentru femeia care este atrasă de romantism s-ar potrivi un inel de tip solitaire – care să aibă o piatră de dimensiune medie – sau un inel de tip eternity.

Dacă iubita ta este îndrăzneață, mai mult ca sigur că va fi fascinată de un inel de tip three-stone sau halo, care pot fi incrustate cu diamante mai mari și colorate, mai ales dacă este vorba despre o iubitoare a podoabelor luxoase. O femeie excentrică adoră să fie admirată atât pentru ținutele sale vestimentare, cât și pentru bijuteriile sofisticate pe care le poartă.

Dacă viitoarea ta mireasă face parte din categoria femeilor rafinate, dar totuși modeste, iubitoare mai degrabă de un stil minimalist, alegerea cea mai potrivită în acest caz constă într-un inel de tip solitaire sau eternity. În general, aceste femei optează pentru un look plin de naturalețe și definit de simplitate. Din acest motiv, nu vei da greș dacă vei alege un inel fin, dar în același timp elegant și strălucitor.

Pregătește-i un moment special și surprinde-o cu alegerea ta – oferă-i un inel personalizat, alegând din cele 6508 de variante de pe site-ul magazinului E-ring, ținând cont totodată de preferințele și personalitatea ei. De altfel, dacă încă nu ești sigur pe tine, cel mai bine ar fi să consulți o prietenă de-a ei sau o rudă – poate fi vorba despre sora, mama ei sau o verișoară apropiată. Spor la cumpărături!