Un astfel de element de îmbrăcăminte, cum este un cardigan asimetric bărbați, este inclus în toate listele și evaluările tendințelor modei pentru 2019-2020 fără excepție.

O varietate de cardigane pentru bărbați este pur și simplu uimitoare și uneori alegerea lui este destul de dificilă, mai ales pentru cei care au decis să imbrace un cardigan asimetric pentru prima dată. Istoria cardiganului are mai mult de trei sute de ani, iar cardiganul original a fost o jachetă tricotată, cu nasturi și având un decolteu în formă de V.

Inițial, acest detaliu al dulapului era inclusa exclusiv in uniforma generalului, dar datorită versatilității și confortului său, cardiganul a câștigat o popularitate extraordinară și, în cele trei secole de istorie, i-au fost adaugate mai multe detalii suplimentare, devenind mult mai diversificat.

Culorile negre și gri sunt încă relevante, dar au început să fie purtate mai puțin comparativ cu anii precedenți. O culoare foarte populara si la moda este albastru închis britanic. Aici, poti experimenta puțin tema stilului marin și al clubului. Albastru inchis arata bine impreuna cu o banda contrastanta sau carouri.

Ca o alternativă la modă a acestor doua culori masculine clasice, ar trebui luate în considerare nuanțe ruginii, indigo și visiniu. Nuanta visinie este preferată stilististilor în acest sezon. Astfel, designerii au oferit bărbaților mai multe variante ale acestei culori: de la visiniu inchis până la visiniu rosiatic.

Un cardigan asimetric este un lucru destul de universal. Sunt preferate de barbatii tineri, foarte moderni si avangardisti. În ultimii ani, adevărații britanici Jude Law și David Beckham, Ryan Gosling, Ashton Kutcher și mulți alți barbati faimoși ai show-business-ului și lumea modei, au fost dependenți de cardigane asimetrice.

Există mai multe reguli imuabile, precum și recomandări, despre cum ar trebui și nu ar trebui să fie purtat un cardigan. Un cardigan asimetric nu trebuie niciodata purtat peste un costum. Dar, cardiganul asimetric poate fi combinat cu părți individuale ale costumului, cum ar fi pantalonii.

Cardiganul masculin poate fi purtat cu o cămașă. În același timp, mânecile camasii ar trebui să fie sub mânecile cardiganului. Colțurile gulerului cămășii ar trebui sa fie ascunse sub el. În acest an, nu numai puloverele tricotate, ci și cardiganele sport cu fermoare sunt foarte populare.

De obicei, sunt fabricate dintr-un tricot dens cu un guler stand-up. Sunt posibile si atat opțiuni monofonice, cat si in combinatii de culoare. Cererea, este data, fără îndoială cardiganelor asimetrice cu fermoar si cu model geometric, care presupune a fi purtat cu blugi sau pantaloni de bumbac.

Diverse modele de astfel de cardigane asimetrice au fost oferite de marile case de moda ale lumii, care au creat cardigane asimetrice barbatesti alungite, tricotate, cu fermoare și fără ele si care pot inlocui un sacou sau o jacheta. Acest obiect vestimentar pentru barbati, poate fi purtat ca o îmbrăcăminte exterioară completat cu jachete groase inchise la gat.

Înainte de a cumpara un cardigan asimetric, decide unde il vei purta și cu fel de haine il vei purta. Cardiganele asimetrice de culoare neagră, fără detalii inutile și accesorii, pot fi combinate cu pantaloni clasici și o cămașă, fiind astfel potrivite pentru birou. Daca doresti să porti haine într-un cadru informal, poti cumpara modele de cardigane asimetrice de culoare roșu, alb, albastru, cu imprimări și ornamente elegante.

La modă, în 2019, sunt cardiganele asimetrice lungi de lână, cu o glugă, care pot ascunde kilogramele în plus, si pot face, de asemeni, silueta mai subtire. Cardiganul asimetric nu ar trebui să fie prea mare sa atârne pe tine ca un sac, dar nici sa fie prea strâns. În mod ideal, modelul ar trebui sa accentueze ușor trupul masculin, în special lățimea umerilor.