Se mai gaseste cate unu/una sa te scoata din sarite.. dupa ce ca scrie “baietii”/”tu sti ca nu e asa “/[multe alte constructii destul de simple pentru un elev mediocru de clasa a doua ] (in repetate randuri)   intr-o modalitate deosebita “baietzi” (nu .. n-am uitat niciun “i” ) se gaseste sa-ti traga si-o concluzie d-aia simpatica drept raspuns la un indemn prietenesc de-a pune mana pe-o carte de gramatica/ortografie/ortoepie . Iata replica de aur : “lasa ca eu n-am invatat in lmv sa-mi cumpar bacu” .

Multumesc.. nu-i asa ca astia mici sunt simpatici ? Nu-i asa ca dovada faptului ca stiu ca “baietii” se scrie cu 2 de “i” este faptul ca mi-am cumparat bacul ? Nu-i asa ca si avea logica sa-mi cumpar bacu avand in vedere ca ab-ar n’u a-m qm s skriu kor3kt roman-es-te ?

Bravo ! Va mai astept cu d-astea, simpaticilor care sunteti voi simpatici  DOBITOCILOR care sunteti voi DOBITOCI !

N-are sens sa va mai spun ca nu mi l-am cumparat intrucat am pretentia de la cititorii mei sa nu isi fi pus macar o data problema asupra acestui aspect. Oricum ar fi fost , ar insemna cuvantul meu impotriva cuvantului celor care acuza . Si din asta n-ar iesi decat o mare de draci. Diferenta Problema e ca eu stiu ca aia care cred asta sunt doar niste avortoni frustrati , iar asta stiu si ei ..

Si ca sa nu ma intrebati de ce ma atac.. ma atac pentru ca ma enerveaza sa stiu ca am muncit din greu pentru fiecare diploma pe care am luat-o, pentru fiecare atestat , pentru fiecare nota , pentru fiecare prostioara importanta sau mai putin importanta .. ca mai apoi sa vina un distrus d-asta sa te-acuze de toate cacaturile..

Uraaa .. Uraaa.. URAAAA !

P.S. : Bravo, ba, .. m-ai facut sa mai scriu pe blog ca se pusese prafu ! 😉