Traducerile autorizate nu reprezinta acelasi lucru cu traducerile legalizate. Dupa caz, ai nevoie de una dintre ele. Cu alte cuvinte, traducerea autorizata poate fi efectuata doar de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei din Romania. Site-ul servicii-traduceri.ro detine traducatori care au fost examinati pentru a obtine autorizatia de emitere a acestor tipuri de traduceri. In cazul in care ai nevoie de aceste documente, beneficiaza de traduceri autorizate de calitate!

Exista o multime de cazuri in care este necesara o traducere autorizata. Acestea se depun de obicei la autoritati sau institurii cum ar fi ministerul, preferuti, primarii, case de asigurari, case de pensii, universitati, scoli si asa mai departe. Documentele care necesita traduceri autorizate pot fi certificate de nastere, de casatorie, caziere fiscale sau judiciare, diplome, atestate, adeverinte, procuri, vize emise de ambasade, pasapoarte, carti de identitate sau documente pentru inmatricularea masinii.

Orice document care a fost emis de o institutie din Romania sau alta tara, va avea nevoie de o traducere autorizata pentru tara in care se va folosi. Vei avea nevoie in cazul in care urmezi studii intr-o alta tara sau vrei sa te muti. Desigur, chiar daca stii limba respectiva la un nivel inalt, traducerea va fi necesar efectuata de catre o institutie autorizata. Poti obtine aceste documente direct de pe site-ul servicii-traduceri.ro.

Traducerile autorizate trebuie efectuate la standarde profesionale inalte, pentru a indeplini conditiile impuse de tara in cauza. Se poate intampla ca ceea ce se cere in Romania sa nu fie valabil in alta tara si vice-versa. Din acest motiv, trebuie sa apelezi la institutii care se ocupa doar cu aceste traduceri. Sunt documente de maxima importanta, asadar beneficiaza de traduceri autorizate efectuate de catre profesionisti si experimentati in acest domeniu!

In cazul in care nu esti clarificat in legatura cu actele traduse, poti apela la consultanta care iti va oferi toate detaliile. Vei discuta atat informatii despre acte, cat si despre procedura necesara pentru intocmirea documentatiei. Poti obtine documente traduse pentru studii in strainatate, inmatricularea masinii, calatorii, domenii juridice sau medicale, dar si documentatie software.

Obtinerea traducerilor autorizate nu necesita un notar public, la fel ca in cazul traducerilor legalizate. Daca ai nevoie de consiliere privind actele necesare, poti apela cu incredere la specialistii in domeniu. Site-ul servicii-traduceri.ro iti pune la dispozitie profesionisti si experimentati in domeniu, precum si flexibilitatea de care ai nevoie pentru intocmirea documentelor.

Serviciile de traducere sunt livrate la timp, iar pentru cazurile deja stiute, traducatorii stiu exact ce este nevoie. Principiile urmate de acest site sunt calitatea si confidentialitatea, asadar nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu cine va cunoaste actele traduse.

Daca te afli in postura unui angajat la o multinationala sau nationala si ai nevoie de documente autorizate pentru a te deplasa in strainatate, ai nimerit in locul potrivit! Beneficiaza de traduceri autorizate intr-un timp scurt si efectuate la cele mai inalte standarte profesionale si etice!