In momentul in care va ocupati de SEO, cu siguranta este indicat sa va indreptati atentia spre SEMrush, pentru a opta pentru Backlink Management Multi-Tool, care va vine in ajutor atunci cand este necesar sa acoperiti intregul ciclu al fluxului de lucru backlink. Ei bine, in cele ce urmeaza veti putea descoperi cateva instrumente de la SEMrush, pe care pe puteti gasi pe www.seoaccounts.net.

Instrumente de analiza

Backlink verificator

SEMrush backlink checker va permite sa obtineti date despre link-ul de intrare pentru orice site web: numarul de backlink, link-urile noi si pierdute, tipul acestora, domeniile de referinta si multe altele. Aflati cine sunt principalii dvs, concurenti, descoperiti cele mai bune backlinkuri si aflati cum au obtinut aceste link-uri.

Backlink Gap

Backlink Gap va poate fi de mare folos in momentul in care doriti sa comparati profilul dvs. de backlink cu cel al concurentilor dvs., gasiti oportunitati de backlink ascunse si obtineti o lista de site-uri pentru a obtine backlink de la acestea. Totul este atat de simplu, atunci cand folositi astfel de instrumente pe care le descoperiti pe www.seoaccounts.net.

Instrumente de curatare

Tot www.seoaccounts.net va ofera deasemenea posibilitatea de a opta pentru instrumente de curatare de la SemRush, asa ca vom vedea rapid despre ce este vorba.

Audit backlink

Audit backlink este extrem de important dat fiind faptul ca va ajuta sa descoperiti backlink-uri toxice care afecteaza clasamentele SEO si le dezavantajeaza pentru a evita sanctiunile aplicate de motoarele de cautare.

Semrush va ajuta sa aveti numai de castigat datorita instrumentelor sale, iar in cele ce urmeaza veti vedea despre ce este vorba.

Link Building

Utilizand Link Bulding puteti sa descoperiti si contactati cele mai reusite domenii din cadrul dvs. de nisa, care va pot contacta. Ajungeti la proprietari printr-o interfata unificata de gestionare. Verificati starea solicitarilor dvs. si verificati daca link-urile dvs. au fost plasate cu succes.

Pe pagina Checker SEO aveti posibilitatea sa gasiti si mai multe oportunitati pentru crearea de legaturi bazate pe backlink competitive ale principalilor dvs. rivali.

Ei bine, sa nu credeti ca asta este tot, pentru ca optand pentru SEMrush puteti beneficia si de alte instrumente care se vor dovedi a fi mai mult decat utile.

Backlink verificator

Benchmark profilul dvs. de backlink este comparat cu pana la 6 concurenti pentru ca instrumentul are scopul clar de a descoperi punctele tari, punctele slabe si de a gasi idei de succes. Programati rapoarte periodice si le primiti direct in casuta de e-mail.

Monitorizarea marcilor

Descoperiti resursele care va mentioneaza cu backlink, apoi sortati-le de autoritatea de domeniu (scor BM) si numarul de link-uri furnizate site-ului dvs.

Rapoartele mele

Creati rapoarte personalizate, drag-and-drop widget-uri cu metrici backlink esentiali, exportati in PDF si impartasiti-va progresul cu clientii sau partile interesate.

Asadar, acestea sunt instrumente de care cu siguranta aveti nevoie pentru a fi mult mai buni decat concurenta dvs. atunci cand activati in mediul online. Din fericire, puteti gasi aceste instrumente amintite anterior in articol pe www.seoaccounts.net, si aveti posibilitatea de a le cumpara la preturi foarte atractive.