Afla si tu stiri din Botosani si de prin tara care poate sunt de interes pentru tine. Orice persoana poate accesa site-ul lor si poate citi exact articolele care o intereseaza. Daca vrei sa afli ce schimbari s-au mai facut pe la Consiliul Judetean sau poate care este situatia pandemica in Romania, alaturi de articole de interes cultural, social, politic, national sau altele, botosaneanul.ro este sursa ta de informare.

Ceea ce ii diferentiaza de alte trusturi de acest gen este faptul ca nu sunt afiliati politic cu nimeni, deci afiseaza adevarul asa cum este, fara sa ascunda informatii. Echipa din spatele acestui trust munceste din greu pentru a obtine informatii relevante, adevarate si de interes pentru cetateni, care altfel nu ar putea fi obtinute.

O salvare pentru femeile maltratate

O mare problema din tara noastra este mentalitatea gresita cu care au fost crescuti majoritatea oamenilor, dar pe care nu au lasat-o in trecut, ci o practica si acum. Bataile in familie sunt la ordinea zilei si cel mai grav este ca femeile nu stiu cum si nici un vor sa ceara ajutor. Le este frica sa inceapa o noua viata si sa aleaga separarea de persoana care le face rau.

Daca accesezi stirea zilei pe acest trust vei vedea ca exista in Botosani un loc special in care femeile care se afla in astfel de situatii pot merge sa se refugieze. Primesc un loc in care sa stea, care are o capacitate destul de mare si vouchere pentru mancare. Este o solutie salvatoare si doar reprezentantii cunosc locatia acestui refugiu.

Problema este ca femeile nu isi doresc sa fie salvate si asa cum poti afla si din cele redactate in botosaneanul.ro, acestea prefera sa ramana in mediul acela periculos pentru ele, unde sunt batute zilnic poate si unde traiesc cu frica.

Aceasta este situatia trista din Romania, din pacate, unde ajutorul nu intarzie sa apara, dar pana la urma nu poti salva pe cineva care nu se vrea salvat. Cei de la Botosaneanul expun toate aceste solutii si practici pentru persoanele care vor cu adevarat sa faca o schimbare. Este un inceput, un punct de plecare spre schimbare care trebuie expus lumii.

Astfel de informatii importante, precum si detalii despre evenimente, expozitii sau sarbatori pot fi aflate de la Botosaneanul. Poate fi sursa ta de informare zilnica. Asa cum de la soare primesti vitamina D, de la acest trust primesti stiri relevante si adevarate. Acceseaza pagina si afla ce te intereseaza.

Contact:

redactie@martorincomod.ro.