Daca cea mai folosita expresie in cazul construirii unei case este legata de “piatra de temelie” a acesteia, structurile care alcatuiesc o casa sunt de obicei mult mai complexe si tin de toate aspectele structurii in sine.

Avem de-a face, cand planuim constructia unei case, cu planuri de constructie, arhitecti cu propuneri care mai de fanteziste, norme de siguranta care incetinesc lucrarile si autoritati deloc dispuse sa ne ajute.

Toate acestea insa au un scop final foarte clar stabilit : construirea unei case durabile, bine alcatuite si rezistente in timp.

Elementele definitorii ale unei case nu sunt intotdeauna cele mai importante din punct de vedere al rezistentei acesteia, ele putand fi mai degraba elemente arhitecturale de decor, insa exista elemente care indeplinesc ambele functii. Unul dintre aceste elemente este, bineinteles, acoperisul casei noastre.

De obicei ne gandim la acoperisul casei noastre ca la ceva pur functional, care trebuie sa existe pur si simplu pentru a ne proteja interiorul casei de intemperii.
Astfel, acoperisul ideal al casei noastre trebuie sa reziste la conditii adverse precum:

  • grindina sau rafale majore de ploaie
  • zapada care cade in cantitati mari
  • vant puternic sau chiar furtuni iscate subit.

Din acest motiv, acoperisul trebuie sa fie realizat cat mai solid posibil, din materiale durabile si pe cat se poate de avantajoase din punct de vedere al pretului.

Acoperisul casei noastre ideale poate fi realizat din mai multe tipuri de materiale, insa cel mai folosit material este astazi tigla ceramica.

Tigla ceramica este fabricata din materiale naturale, iar acest fapt ajuta foarte mult la pastrarea confortului termic in casa noastra.

Astfel, tigla ceramica folosita la izolarea caselor noastre este din ce in ce mai rezistenta, asigurand nu doar confortul termic, ci si posibilitatea ca aceasta sa reziste in timp, pana la zeci de ani.

Disponibila intr-o varietate de modele si culori, tigla ceramica oferita de catre firma noastra de tigla ceramica din Iasi, este acum la dispozitia dumneavoastra si va asiguram ca acoperisul casei dumneavoastra va rezista testului timpului. Apelati la noi cu incredere si nu va vom dezamagi.