Pentru orice afacere, noul IVECO Daily Furgon este alegerea potrivită atunci când ai nevoie de un transport fiabil, un vehicul dotat cu sisteme avansate de asistență. Tehnologia modernă este azi implementată în modelele de autovehicule de la Iveco, oferind siguranță și confort.

Modelul IVECO Daily și alte autoutilitare de la Iveco pot fi achiziționate de la Auto Schunn, dealer Iveco  și partener autorizat , în noua reprezentață din Sibiu.

Usor manevrabil și simplu, acest furgon de la Iveco îți pune la dispoziție dotări tehnice de excepție, confort în cabină, tehnologie avansată.

  1. Servodireție modernă

Conducerea acestui vehicul este simplă și eficace, folosind servodirecția cu comandă electronică. Lin și eficient, volanul se rotește la o simplă atingere, cu efort redus, fără vibrații deranjante. Stabilitatea și controlul sunt efecte ale acestui sistem tehnic avansat.

Dacă rulezi prin oraș noul Iveco Daily, activează City Mode și vei reduce cu până la 70% efortul necesar pentru a acționa volanul. Livrările în mediul citadin, traseele aglomerate din marile orașe sunt acum mai ușor de străbătut. Sistemul de direcție al noului Iveco Daily este creat pentru un confort de invidiat și mai multă ergonomie.

  1. Comenzi la îndemână

Ajustezi unghiuri și direcții, volanul este setat în poziția cea mai confortabilă iar tu te poți bucura de o experiență minunată la volan. Comenzile sunt proiectate la îndemână, fiind acționate printr-o apăsare de buton. Dacă șirurile de mașini aliniate la semafor îți pun probleme zi de zi, activezi asistența avansată Queue Assist și stresul coloanei dispare. Confortul e la îndemâna ta și poți conduce mult mai relaxat.

  1. Display modern

Bordul noului Iveco este proiectat pentru o interacțiune cât mai facilă, cu afișaj color clar și la o rezoluție superioară. Interfața intuitivă te ajută să comunici mai simplu comenzile către vehicul iar setările le poți ajusta în funcție de informațiile necesare pentru drum – navigație, starea vremii, știri, etc.

  1. Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri

Conduci în siguranță atunci când starea pneurilor este excelentă.  Monitorizarea presiunii pneurilor este prezentată pe afișaj, pentru a ști exact presiunea în fiecare pneu, iar optimizarea acesteia este un obiectiv de calitate al noului Daily.

Acest sistem îți oferă mai multă siguranță la volan, reduce uzura pneurilor și ajută la economisirea de combustibil. Beneficiezi de acest sistem introdus la modele cu o roată dar și cu roți duble.

  1. Hi-connect – sistem infortainment

Iveco Daily Furgon este echipat cu un sistem care oferă divertisment și informații, la îndemâna ta. Este simplu de utilizat, pe ecranul de 7″,  prevăzut cu radio DAB, sistem de evaluare a modului de conducere, are opțiunea de recunoaștere vocală.

Te bucuri de un sistem performant de navigatie TomTom® care îți permite orientarea instantanee pe parcursul traseelor, chiar pe drumuri necunoscute. Conexiunea cu smartfonul tău e mai ușoară la volanul unui Daily, folosind Android Auto sau Apple Car Play.

  1. Sistem cu LED-uri performante

Noile becuri cu LED aduc o vizibilitate mult accentuată iar sesizarea obstacolelor este mult mai rapidă. Acest sistem tehnic performant de iluminare îți aduce un fascicul clar și focusat, pentru o vedere excelentă în plan îndepărtat. Ciclul de operare mai îndelungat al acestor becuri înseamnă economii pe termen lung, calitatea sistemului asigurând o funcționalitate fără erori

  1. Frână electrică pentru parcare

Acest tip de frână electrică se anclasează automat când efectuezi manevre de parcare și se  dezanclasează în mod automat la plecarea de pe loc. Vei economisi timp și efort, mai cu seamă atunci când ai de efectuat livrări cu opriri multiple, ca în cazul misiunilor de curierat. Creșterea productivității va conduce în timp la o eficiență sporită a misiunilor care folosesc noul Daily Furgon.

Eliminarea frânării manuale și înlocuirea cu frâna automată îți oferă un spațiu mai laeg în cabină și te ajută să îți îmbunătățești confortul.